TRISSIE:
PROMETHEA:
záleží jestli se do manduky ještě Barča vejde :) nevim jak dlouho tohle nosítko vydrží. já si teď pořídila nový skvělý, ale nevim jestli nebude jen na pár měsíců :D i když je to šátkové nosítko a s nějakou ergonomií bych to někde ve dvou třech letech na poponesení nebo vyspání už nepřeháněla. je hrozně pohodlné a krásné :)
hlavně teda jsem chtěla napsat - dooručuju pokud neumíte záda, třeba nejdřív párkrát nosit na zádech v nosítku, a pak zkusit ten batoh ze šátku. mně osobně to dost pomohlo jednak naučit se dobře a svižně nahazovat dítě (dělám to tak že stojí přede mnou zády ke mě, vezmu ho za ruce a ramena a obloukem švihem do strany ho mrsknu za krk) a druhak i on si zvykl velmi rychle. poté co předtim strašně dlouho na zádech nespolupracoval a nemohla jsem tam nosit snad do roka, tak teď vydrží docela ve správné poloze a zvládnu i uvázat double hammock - ale dělám to teda jen když mi někdo pomůže. batoh je mnohem rychlejší, takže to půjde pak snadno, stačí aby to dítko prostě vědělo co bude, a nenatahovalo nohy...