ANGIOLETTO: kolik mas času? můj styl je ozkouset si v klidu, co vlastně vyhovuje, a pak do toho teprve investovat. koupila jsem si bavlněný vatanai a caboo predvazany šátek (prakticky nositko pro pidimimina), dohromady 1300kc, a britax b-motion 4 z druhy ruky (sportak) a k tomu hezkou korbicku, dohromady 3200kc. u kočárku jsme omezeni velikosti boxu, který jsme podedili, sousedka v něm měla právě tenhle britax a krom toho, ze sportak nemá otočnou korbicku, tak mi vyšel jako dobra volba. Takže mám řešení do začátku, myslím, ze hlubokac měnit nebudu a co se mi pak vejde za sportak do boxu, to uvidíme, ale výběr je větší nebo když budeme mít vysnenej kočár, box předělame. dtto - budeme víc na šátky nebo nosítka? určite mi caboo nevydrží přes pul roku, ale za ty prachy ho v klidu poslu dal a budu mít čas i s miminem vyrazit na nejakej sraz, vyzkoušet různý nosítka (kibi? andalu? monilu? satkovy? vázací? prezkovy? :-)) neviiim) a do něj pak narvat v klidu prachy. jinak se na nošení fakt tesim, v nosisich skupinách na fb určité najdeš matky, co se bez kočárů obešly, pokud chces podporu... zároveň vidím výhody toho, ten hlubokac mit připravenej. no, a jsem skrt, takže 4kkc za šátek a 10kkc za kočárek do začátku, když nevím, co nám bude vyhovovat, prostě nedam. a jsem těsně před porodem, takže je to v tuhle chvíli startovací pozice, mužů se za dva tři měsíce podělit o další moudra :-)))