CAMELLA: Moisha je moje srdcovka, ze všech značek co se mi víc dostaly do povědomí mi jsou její stvořitelky nejsympatičtější. a hlavně ty jejich šátky za ty peníze opravdu stojí. je to takový rozumný kompromis mezi obyčejnějšími levnými a fakt drahými luxusními. škoda, že většina lidí se nějak rozděluje na ty co chtěj platit fakt málo a nebo naopak chtěj to nejdražší.
LUCIMO: nojo, máš pravdu, já mám vlastně všechno od Isabely a Moniky, včetně nosítka, i když to je jen přeprodej :D ale Zephyra jsem teda měla z druhé ruky. a já myslim že vědí jaká jsem fanynka, mám i keepcup a několik moisha batůžků. je pravda, že jsem (byla) hodně aktivní i v další fb fan skupinách značek šátků, ale nakonec jsem skončila tak jak vidíš :)
ANGIOLETTO: když má nědo fakt oblíbený šátek a nechce ho na konci nošení prodat, obvykle si ho roztříhá na kusy a našije na doplňky, ušije šály, kabelky, sukně... já to se Zephyrem zatím vidím na rozpůlení a sešití v lemu, takže bych měla deku na takové to domácí čtení v křesílku a tak. původně jsem myslela že na to nakonec použiju i Inception 017, ale pak mi došlo že nepotřebuju mít doma hedvábnou deku za osmičku... :D jinak spousta ženských ty šátky na konci nošení prostě prodá nebo daruje. já to zatim neřešim, doufám že budu mít ještě jedno dítě.