• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KLEVKAŠÁTKY, NOSÍTKA(ergonomická)
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    CAMELLA: pro mě nemusíš, děkuju. Já si dávám od všeho toho vybavení oraz do doby, než bude nějaké případné další děcko :-) teď se vyžívám v běžných hadrech z bavlny a svou neschopnost se ovládat věnuju mnoha kusům oděvů, které syn nestíhá unosit. Nebo možná jen moc často peru, nevím... :-D
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    AOTEAROA: určitě jsi viděla, malá ho měla na sobě. Já mám doma jak merino typ crawler, tak ty MM, klidně zítra nafotím :)
    PETUL_KA
    PETUL_KA --- ---
    nejakej trik jak neztratit capacky? snurka jako u rukavic je asi moznost, ale musela by bejt nacvakavaci/zavazovaci, takovy stonz se nohavici neprovliknou a zase hrozi, ze se to rozvaze/odcvakne a spadne. nejakej funkcni osvedcenej napad, at nevymejslim kolo?

    SKLIBA: jeste se mi nic nesrazilo a peru i kasmirovej svetr, kterej bych nechtela srazit....

    SIMCIIQ: nektery barvy storchu maji nesatkovy cerny popruhy, ktery proste klouzou (myslim, ze je tam smes s polyesterem), taky jsem se u toho navztekala
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    AOTEAROA: on ten crawler je mekkouckej, příjemnější na omak. střihy neporovnam, možná taky lepší? na prcka tu mám ještě pletené věci od Disany z druhé ruky, těším se, až do toho doroste.
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    GUDRUN: Já to nikdy v reálu neviděla, na tohle jsem dojela tím že u nás je prd a vše kupuju online. Tehdy jsem hodila v nosicí skupině dotaz s nejvíc lidí doporučilo Crawler no... Plus ty ceny jsou masakr. Ale třeba to body fakt pro dítě stačí jen jedno, aspoň u nás, to jsem tehdy nevěděla. Spíš mě mrzí to, že fakt v tom nenechám dítě jen tak válet.
    Teď má na sobě to Crawler body denně, jak mrzne, a trochu mě akorát štve, že loni když byl malej, ho zasvinil od jídla kolem krku a vyprat se mi to nepodařilo. Ale letos to řeší že přes body vždy dávám triko.
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    AOTEAROA: manymonths je mnohem odolnější, fakt má jinou strukturu. ale i z druhý ruky teda darda. zase to ale v pohodě prodáš pak. i zasivany.
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    SIMCIIQ: myslím, že stačí, ale já chodím se psem, tahám nákupy, chodím dovnitř ven, takže zpotím sebe i dítě, pak jsem ráda, že má něco funkčního. I já mám tenký merino triko s dlouhým rukávem a je to fakt poznat, ten rozdíl :-)
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    CAMELLA: Já jsem docela naštvaná jak se ty pletené věci neskutečně snadno poškodí... Mám teda jen Crawler. Zimní bodycko je ok, ale kamaše nebo chcete-li merino kalhoty s volným pasem, má pár direk, a to mu to většinou nenechám na obyčejné válení a lezení a dávám na to dost pozor. V létě, když mu byl rok a čtvrt, jsem mu dala tenké letní merino na výlet s nosítkem, a v lese po pár krocích zakopnul a hned měl díru na hrudníku. V tu chvíli jsem na sebe byla fakt naštvaná, že tolik podléhám reklamě a kupuju tyhle děsně drahé věci. To jak děti běhají v merinu celé dny oblečené od hlavy k patě, jak to vypadá na fb na fotkách Crawlera a jiných, je imho nesmysl. Anebo jsou to nějaké děti, co lezou jen po nepoškozené plovoucí podlaze a venku nikdy nezakopnou ani nelezou na stromy atd :-D
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    SIMCIIQ: myslím, že stačí :). Jak říkám, nezřídka jedu v 7 ráno z domu a vracím se v 7 večer, to pak fakt chce mít jiný kalibr :)
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    Myslite, ze diteti nestaci na max hodinu venku obyc obleceni?
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    GUDRUN: a jinak tedy jsem spokojená, jsou rozhodně tlustší, je to vlastně úplně jiná struktura než uplety od crawleru aj., ale třeba prave merinové leginky, co mam z tenkého upletu, mi malá protrhla nohou, to by se u MM imho nestalo
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    GUDRUN: ty moje MM navleky jsou i s packama, není to jen roura.
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    CAMELLA: a to je právě ta věc, jestli je ten dydiclick praktický prostě. taky má cancoury, taky se váže. rychlé, to jo, nemusí se u toho přemýšlet, ale není to nasazovací nosítko. furt váham a sháním na zkoušku fidellu toddler.
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    GUDRUN: Duomamas. Mají střihy spíš na dost štíhlé děti. Pak hodně lidí na Fleru. Výběr látek je velmi omezený, co se týče vzoru.
    CORA_NEILLE
    CORA_NEILLE --- ---
    GUDRUN: bodíčka mám od duomamas (konkrétně asi ze šátkomanie?), plus teď jsem ještě neozkoušené objednala od zmatly (kombinézu na malýho a kojící tričko pro sebe). Bambus se mi vlastnostmi hodně líbí, ale přijde mi, že je teď nějak módní a ceny jsou vysoké.
    SKLIBA
    SKLIBA --- ---
    uf. tapeta. pardon
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    CORA_NEILLE: kde sepls dobře kupuje bambus na mimina? já mám všechno z druhý ruky, ale bambus takhle vůbec nefrci, a ráda bych na jaro :-)
    SKLIBA
    SKLIBA --- ---
    nedá mi to. Musím se pochlubit. Prostě musím :-) (snad to bude fungovat správně)
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    CAMELLA: na packách dole jen ty bavlněný punčocháče nebo ještě nějak zateplujes? když to počítám, tak nahoře mas stejně vrstev a pac má panáček ponožky nad kolena, tak vlastně dole o jednu min dávám. občas dávám normálně bavlnenej overal pletenej a na horách měl fleece s volnejma prehrnovacima packama. ses s těma mm vecma spokojená? mě přijdou takový tvrdší než crawler apod, ale prej sou drzaci
    CORA_NEILLE
    CORA_NEILLE --- ---
    CAMELLA: mi zase s jednovrstvou kuklou soplil už v listopadu :o) Na celý den tomu rozumím, to jsou funkční materiály boží. Já musím ještě pořád plánovat výpravy tak, abych nejpozději za hodinu a půl mohla prcka rozvázat, takže jen když jdu někam, kde se budou střídat teploty, tak dostane dospod bambus
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam