• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KLEVKAŠÁTKY, NOSÍTKA(ergonomická)
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    CAMELLA: ja bych ty leginy brala, budu aotearoa verit :)
    LUCIMO
    LUCIMO --- ---
    AOTEAROA: Dik. A ta velikost? Dlouhost?
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    GUDRUN:
    SIMCIIQ: i já bych se přidala :)
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    LUCIMO: Duomamas na eshopu.
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    LUCIMO: jsem pochopila, že je řeč o Duomamas
    LUCIMO
    LUCIMO --- ---
    AOTEAROA: zmatla ma leginy pro dospele? A dlouhe?! To ti šili na míru, nebo jakou mas velikost? Taky bych užila.
    LUCIMO
    LUCIMO --- ---
    GUDRUN: ja mam od zmatly overal pro Marinku z druhe ruky a je moc prijemny a neposkozeny.
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    GUDRUN: nevim jaký máš na legíny požadavky, mě tehdy přesvědčil komentář nějaké paní na jejich fb pod dětskými bodýčky z bambusu, psala "už je nikdy nesundám!" a když teď vidim, co jsem napsala sem, tak s ní musim souhlasit :)

    kromě toho materiálu, který se neleskne a člověk v tom hned není durch, mám na nich asi nejradši hlavně to, že mi prostě nejsou krátký. mně je krátký skoro všechno. oblečení se totiž vyrábí buď na normální lidi, na malý lidi, nebo na tlustý lidi. ne na vysoký A tlustý lidi. větší a větší velikost je vždycky akorát širší :( tady mám sice XXL, ale opravdu to není jen široké (jinak obecně nosím tak 44-46, kdyby někdo pátral co vybrat.)

    jo a kromě těch dvou dlouhých mám i jedny těsně pod kolena, ten zkrácený střih. je to sice extrémně nelichotivá délka a obecně nemám ráda když kdokoliv nosí něco takhle dlouhého, ale chtěla jsem mít vyřešenou zálohu pod šaty kvůli svým stehnům, která se po dni holé kůže v létě stanou rozedřenými a plnými ekzému.
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    GUDRUN: kdybys objednavala, pridala bych se ;)
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    AOTEAROA: já neviděla záložku dospělí! Bezva. hele, to taky řeším, nosím leginy na doma a už mě přestaly bavit kompromisy... ale ta prezentace (jejich fotograficka...) je teda nepresvedciva :-D
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    GUDRUN: mají! Leginy! Jsou boží!!! Přiznám se že je nosím už asi rok a půl furt dokola. Jsou prostě perfektní, mám dva kusy a točím je. Ano, leginy na špeku vypadají hrozně, i přestože tyhle jsou matné. Ale to je tak příjemný materiál! Tak krásně sedí a při mých 180 cm mi nejsou krátké ani když si sednu na zamotané nohy! Miluju je. V létě se v nich prostě méně potím, teda netečou mi čůrky po noze a nedělá se mi ekzém pod koleny, a v zimě perfektně drží když mám třeba sukni nebo pod kalhoty jako zateplení nebo doma jako tepláky. Když je potřeba, použiju je i jako pyžamo. Prostě moje druhá kůže :-D
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    CORA_NEILLE: dej pak vědět, jak ses se zmatlou spokojená. duomamas fajn, cena mi ani neva, ale nemaji nic pro mě :-/
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    CAMELLA: pro mě nemusíš, děkuju. Já si dávám od všeho toho vybavení oraz do doby, než bude nějaké případné další děcko :-) teď se vyžívám v běžných hadrech z bavlny a svou neschopnost se ovládat věnuju mnoha kusům oděvů, které syn nestíhá unosit. Nebo možná jen moc často peru, nevím... :-D
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    AOTEAROA: určitě jsi viděla, malá ho měla na sobě. Já mám doma jak merino typ crawler, tak ty MM, klidně zítra nafotím :)
    PETUL_KA
    PETUL_KA --- ---
    nejakej trik jak neztratit capacky? snurka jako u rukavic je asi moznost, ale musela by bejt nacvakavaci/zavazovaci, takovy stonz se nohavici neprovliknou a zase hrozi, ze se to rozvaze/odcvakne a spadne. nejakej funkcni osvedcenej napad, at nevymejslim kolo?

    SKLIBA: jeste se mi nic nesrazilo a peru i kasmirovej svetr, kterej bych nechtela srazit....

    SIMCIIQ: nektery barvy storchu maji nesatkovy cerny popruhy, ktery proste klouzou (myslim, ze je tam smes s polyesterem), taky jsem se u toho navztekala
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    AOTEAROA: on ten crawler je mekkouckej, příjemnější na omak. střihy neporovnam, možná taky lepší? na prcka tu mám ještě pletené věci od Disany z druhé ruky, těším se, až do toho doroste.
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    GUDRUN: Já to nikdy v reálu neviděla, na tohle jsem dojela tím že u nás je prd a vše kupuju online. Tehdy jsem hodila v nosicí skupině dotaz s nejvíc lidí doporučilo Crawler no... Plus ty ceny jsou masakr. Ale třeba to body fakt pro dítě stačí jen jedno, aspoň u nás, to jsem tehdy nevěděla. Spíš mě mrzí to, že fakt v tom nenechám dítě jen tak válet.
    Teď má na sobě to Crawler body denně, jak mrzne, a trochu mě akorát štve, že loni když byl malej, ho zasvinil od jídla kolem krku a vyprat se mi to nepodařilo. Ale letos to řeší že přes body vždy dávám triko.
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    AOTEAROA: manymonths je mnohem odolnější, fakt má jinou strukturu. ale i z druhý ruky teda darda. zase to ale v pohodě prodáš pak. i zasivany.
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    SIMCIIQ: myslím, že stačí, ale já chodím se psem, tahám nákupy, chodím dovnitř ven, takže zpotím sebe i dítě, pak jsem ráda, že má něco funkčního. I já mám tenký merino triko s dlouhým rukávem a je to fakt poznat, ten rozdíl :-)
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    CAMELLA: Já jsem docela naštvaná jak se ty pletené věci neskutečně snadno poškodí... Mám teda jen Crawler. Zimní bodycko je ok, ale kamaše nebo chcete-li merino kalhoty s volným pasem, má pár direk, a to mu to většinou nenechám na obyčejné válení a lezení a dávám na to dost pozor. V létě, když mu byl rok a čtvrt, jsem mu dala tenké letní merino na výlet s nosítkem, a v lese po pár krocích zakopnul a hned měl díru na hrudníku. V tu chvíli jsem na sebe byla fakt naštvaná, že tolik podléhám reklamě a kupuju tyhle děsně drahé věci. To jak děti běhají v merinu celé dny oblečené od hlavy k patě, jak to vypadá na fb na fotkách Crawlera a jiných, je imho nesmysl. Anebo jsou to nějaké děti, co lezou jen po nepoškozené plovoucí podlaze a venku nikdy nezakopnou ani nelezou na stromy atd :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam