VAMPY: no, zkusila jsem jo (viz nasl. foto), ale hodne spatne se mi v tom zije - mam to uz vylozene na zebrech a blbe se mi v tom dycha, protoze dolni zebra si tim padem stahuju k sobe. vzbuzuje to ve mne nutkani to ze sebe strhat a zhluboka se nadechnout. mozna mi to i vysvetluje, proc po prochazce je to pokazde o neco niz - pac jak dycham (nebo se o to aspon pokousim teda) tak se to proste tim soustavnym tlakem povoluje (plus teda gravitace - nebo ono to nekomu drzi na jednom miste celou dobu?)
soucasne kdyz si ho dam tak vysoko, zacina se mne ohybat bederak (viz druhy foto). to necemu vadi? krom toho ze bude za chvili asi ve stavu jak kdyz to vytahne krave z tlamy.
nasledujici 2 fotky jsou porizeny asi minutu od sebe, na prvni spi, na druhe je vzhuru, zmena utazeni zadna. takze mne z toho plyne, ze za to muze to decko! vypada to, ze kdyz je vzhuru a je nejak vzpruzeny, vzbuzuje to dojem, ze neni dostatecne zakulaceny, zatimco jakmile ve spanku ochabne tak je to ok (nicmene ta uplne puvodni fotka, kde visi jak pytel, tak tam spi). stejne se ale domnivam, ze po prochazce ted bederak bude zas jinde (nanestesti zrovna nikam nejdu, abych to mohla otestovat).
zacinam se v tom trochu ztracet. mam blby telo, decko, velikost nositka, nebo vsecko:D
cely mi to zacina byt dost neprijemny, jak nosim skutecne hodne a opravdu kazdej den, zacala jsem mit obavy, abych ji neublizovala. bohuzel slim verzi v pujcovnach zrovna nevidim, a mam cukani poridit Andalu slim.
narovinu zeny, vidite v takovym nakupu potencial? nebo to proste mam ve vysledku v ramci moznosti dobre a s jinym nositkem to nebude jiny (bederak na zebrech atd.)?