• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KLEVKAŠÁTKY, NOSÍTKA(ergonomická)
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    PISISKVOR: tady mi teda přijde hůř podsazená než v té Lence...
    PISISKVOR
    PISISKVOR --- ---
    PISISKVOR: cekuj, wurst, jak tam pekne drzi (foto po vychazce), vs ty fotky predtim v Lence, kde visel jak v pytliku

    PISISKVOR
    PISISKVOR --- ---
    TERUSEZBUSE: a nosis normalne nebo na kriz? mne tady ten pocit, ze me to stahuje dopredu, delala Tula (ciste kvuli tem ramenum). Lenka na kriz byla uleva jako prase.
    PISISKVOR
    PISISKVOR --- ---
    TERUSEZBUSE: no ne, ja furt premyslim, ze bych si nechala usit i MoniLu ze svyho satku, ale kaslu na to, jsem fakt nemocna uz. nejdriv neco prodam a pak teprve budu uvazovat dal:D
    a o te Andale jsi vubec nepremyslela? bederak ma podle me dobre, drzi mne, je tak akorat pevnej, neohyba se.
    TERUSEZBUSE
    TERUSEZBUSE --- ---
    PISISKVOR: no neni zac, jsi to nakonec nepotrebovala ;)
    CAMELLA: dik, i v obchode to rikali, takze asi nakonec v pohode. Jak jsem ale byla zblbla a nejista, pujcila jsem si jeste na tejden Kibi v latkovy verzi a pak uz teda jedno koupim. Zatim mi prijde, ze Kibi hezky sedi, je na dlouho taky, ale podobne jako ta Fidella me dite vic tizi a jakoby stahuje dopredu, ze mam chut se ohnout a ulevit si. Tak uvidim:-/
    PISISKVOR
    PISISKVOR --- ---
    TERUSEZBUSE: no ty brdo! diky moc za detailni info. protoze jsem sick fuck, poridila jsem si mezitim novou Andalu:D a jsem moc spokojena! chtela jsem si nechat usit MoniLu z satku co mam, ale Andala mela rychlejsi komunikaci, takze mam hotovy nositko od nich (slim). pozdeji napisu detaily.
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    TERUSEZBUSE: ohnuty bederak u MoniLu nevadí, naopak, je to normální, jen se nesmí ohýbat “k tobě”, ale od sebe :)
    TERUSEZBUSE
    TERUSEZBUSE --- ---
    PISISKVOR: no tak uz mam MoniLu tyden. V prodejne super sedelo, po navratu se ovsem horni cast bederaku ohnula. At utahuju, jak muzu - skoro uz se neda dychat, pripadne pri noseni na zadech popruh udela z bricha dva mega faldy, porad se bederak nahore ohyba. Jsou to horni cca 2cm, ale asi je to spatne. Muzi se ohyba taky, ale do mensiho uhlu, mne mnohem vic. Obema nam ale prijde pohodlny a rychly na nasazeni. Pro jistotu ted ten posledni den zkousim kamosky Fidelu a ta me nenadchla. Dite je sice vic zadeckem v satku, prekryva ten bederak (ten se neohyba) a kolinka ma vys, ale utahovatka na uzliky mi moc dobry neprijdou, kapucka na hlavu vubec nevim, jak se upevnuje (snurky- ja potrebuju neco rychlyho) a prislo mi, ze vahu ditete mnohem vic citim, ze se hur nese. Takze z tech dvou mi Moni sedi lip, ovsem s tim bederakem se v obchode zitra musim poradit.
    PISISKVOR
    PISISKVOR --- ---
    LUCIMO: :))
    LUCIMO
    LUCIMO --- ---
    PISISKVOR: Tučný....:-)
    PISISKVOR
    PISISKVOR --- ---
    TERUSEZBUSE: diky moc za info. a zkusenosti uvitam:)
    LUCIMO: ja prave asi uplne presne nevim co znamena "sedi na bederaku". pokud to, ze ten bederak skoro neni videt, nebot je prekrytej zadkem ditete, tak prave to u te Lenky ani jinak nejde - koukala jsem i na propagacni fotky, a pokud tam zjevne neni maly mimino, tak to tak vypada i na nich.
    diky za detailni popis, jj chapu. delam co muzu a porad to vypada obdobne:D prijde mi, ze je to i tim, ze to dite je proste tucny. ze uplne takto brutalne podsadit ho nesvedu, protoze ma vsude pneu:)
    LUCIMO
    LUCIMO --- ---
    PISISKVOR: ja si teda Myslim, ze ti sedi jakoby na bederaku. Zkus si dite přiložit jakoby zadeckem k břichu, kolmo od tveho tela. Pak přitáhnout jeho hrudník k sobe. ( jakoby dite leželo na stole se zvednutyma nohama, ty k nemu přistoupit, nohy das kolem sebe, tělo přitáhnes ke svemu).
    Je to trochu pochopitelně?
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    Stejně nechápu jak ta nosítka šijou. Mám 180 cm a konfekci aspoň 44 a taky mívám všechno na doraz, až na bederák který teď nosím níž. Ty popruhy jsou asi na lidi co měří dva a půl metru a mají 150 kilo nebo nevím...
    DINEN
    DINEN --- ---
    Na větší a těžší děti můžu doporučit Skaldino. Pořídila jsem si Skaldino XL na mrňavou čtyřletou (metr, 13 kilo) a dvouleťáka (90 cm, 11 kilo) a oba vypadají v pohodě. Nechala jsem si udělat zesílený bederák (je fakt dobře polstrovaný) a pořídila i rozšiřovač (rozšíří sed asi o 10 c) a pěkně "do kapsy" se v něm usadí i ta čtyřletá. Navíc při zaslání míry nosiče paní příslušně upraví délku popruhů... Jediná nevýhoda je, že ušití trvá 6 - 8 týdnů, ale za sebe musím říct, že to čekání za to stálo :)
    TERUSEZBUSE
    TERUSEZBUSE --- ---
    PISISKVOR: ja ted shanim neco za Storchenwiege a zkousim poprve Monilu ze zkusnositko.cz. Ma jeden z nejpevnejsich bederaku a pani mi ji doporucila, pac mam dite 10kg v 8m, v 6m mel 9kg, takze asi jako to tvoje. Ze jako vydrzi taky nejdyl a tyhle velky deti vyspurtujou nejspis v dlouhy koncetiny. U zkouseni mi rikala, ze bederak se nesmi ohybat. Ty popruhy mam taky skoro nadoraz, prestoze nejsem tak utla jako ty. Ale bederak mi po nejaky dobe urcite sjel i za hodinovou prochazku, nejdriv jsem mela hlavicku u brady a po navratu o dost niz. O vikendu chci zkusit nakou delsi prochazku cca na 3hod, jestli je mi to pohodlny. Kdyztak muzu dat vedet, vyfotit..
    SOLEI
    SOLEI --- ---
    PISISKVOR: ja vím proč jsem zůstala u šátku .
    Prostě jsem nenarostla pro nosítko. Sice jedno mám a druhé se mi zrovna šije, ale zatím mi šátek přijde všestrannější a pohodlnější.
    PISISKVOR
    PISISKVOR --- ---
    SUFFOCATE
    SUFFOCATE --- ---
    SUFFOCATE: mám tady jen fotku z boku s mužem, lepší nemám, ale trochu tam ta ramena vidět jsou. Dítě už větší teda. :D

    SUFFOCATE
    SUFFOCATE --- ---
    SUFFOCATE: jo a koupila jsem bez zkoušení. Předtím jsem zkusila jen manducu a madamegoogoo.
    SUFFOCATE
    SUFFOCATE --- ---
    PISISKVOR: mám 180 a jsem s tím nosítkem úplně v pohodě.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam