Koupila jsem si z druhy ruky za 900 tuhle bundu z bonprixu:
Těhotenská a nosící bunda s podšívkou černá - bpc bonprix collection - bonprix.cz
https://www.bonprix.cz/...i-bunda-s-podivkou-erna-936799/?shop=401147&wishlistItemIdShown=-575975953
a musim rict, ze to vubec neni beztvary pytel, v ramenou sedi krasne, rukavy nejsou siroky, je hezky dlouha. Mam ji ve velikosti 38 a pri nyni v 6. mesici 164cm/62kg je stale spousta mista na bricho, takze tezko rict, jestli az se treba v listopadu ochladi a zacnu ji nosit, vubec ty postranni zipy vyuziju, ale asi spis jo. Uvnitr jde stahnout, takze i vytvarovat.
Nosici vsadku jsem zatim zkousela jen s plysakem v satku, na kterym trenuju a podle me parada. Vsadka ma z druhy strany ten kozisek, co je v kapuci a na limci, takze je krasne teploucka. Opravdu jedina vec, kterou bych upravila, je velky otvor na hlavu ditete ve vsadce, takze tam prisiju patentku, aby mu netahlo na krk. A kdo je prsatej, tak jen upozornuju, ze i kdyz bonprix ma vetsi velikosti, tak na tohle bacha. Mam zatim pres prsa 100cm a ta 38 myslim bude bez vsadky v zime jen tak tak. S vsadkou v pohode.
Kdyby byl nekdo skrt jako ja a nechtel utracet, tahle bunda by pro nej mohla byt reseni a moc dekuju id Katia za tip.