• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KLEVKAŠÁTKY, NOSÍTKA(ergonomická)
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    POZITRON: treba tyhle lisky ve vel. 4 prodavala holka nakonec za pouhych 1300 i s postou. bejt to 6 za 2000, tak nevaham ani na vterinu, ale jasny, to se nestane. :)
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    CAMELLA: chapu! teda uz zacinam chapat. :) rikas lisky? ja jsem spis na ty infantilni vzory.


    VERCA_ZABA: koukam jen po bazarovych a prave 4 jsem videla i za 1500, 5 treba za 2200. samozrejme tomu nerozumim, takze rozdily budou i ve vazbach a gramazich. a co se tyce vel. 6, tak tech se nikdo moc nezbavuje. uz tedy chapu proc a zatim jsem spis rada, protoze chci pockat, jestli se bude chtit syn vubec nosit. ale svrbi me ruce!!
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    POZITRON: jo, to jsou krásné šátky :))). Já aktuálně vyhazuju peníze do větru v marné touze po liškách od Oscha :)

    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    POZITRON: nechci vědět cenu! :D já teď mám kolem sebe dvě kamosky, co jsou satkama úplně posedlé, takže jsem si řekla, že jim pak řeknu požadavky, prosby a ony mi vyplivnou par šátků, co by se hodilo. Protože já do toho vůbec koukat nechci, bych se zbláznila! :D
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    POZITRON: ehm, nemela jsem zjistit, ze tohle existuje. :/
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    CAMELLA:
    VERCA_ZABA: jj, mate pravdu, 6 bude nejlepsi, taky aby vydrzela dyl. mam zatim jen manduca sling, ten elasticky na novorozence, abych zjistila, jestli se bude druhy mimco chtit vubec nosit, no jenze znate to, ted jsem objevila existenci satku se vzory jako dela treba roar nebo wild sling a je to v prdeli. :)
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    VERCA_ZABA: fakt záleží na značce, některé bývají delší, některé kratší. Já s konf vel 44/46 mám většinu šátků “na pohodu” v 6, pozitron je cca stejně vysoká a hubenejsi, takže imho 6 v klidku.
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    POZITRON: ne šestku, jak říká Camella. taky to začnu po Vánocích řešit a já měla minule šestku od Little Drog a byl tak jen tak tak. takže spíš budu koukat po sedmičkách, ale.jsem vyšší
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    CAMELLA: ok, diky.
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    POZITRON: a jinak bych asi být tebou brala 6, to je taková univerzálka pro "většinu" a i mi přijde, že se lépe prodává, než 5.
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    CAMELLA: diky.
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    POZITRON: ano, liší se, proto je vždy dobré si říct o délku (STIH). Je to z toho důvodu, že výrobce vždy počítá s nějakou srážlivostí a navíc i zanošením se může délka změnit (zvětšit), naopak po vyprání se šátek někdy zkrátí...
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    zacatecnicky dotaz, velikosti se u ruznych vyrobcu satku muzou lisit? a zaroven i satek od satku? prochazim bazary a napr. se mi libila jedna 5, ale pani uvadi delku 3,9m, to je pro me malo, usoudila jsem, ze bych nejvic vyuzila 5 nebo 6 a 5 by byla asi jeste na hrane.
    zaroven dle tabulek by 5 mela merit cca 4,2, to je rozdil 30cm. v dalsim inzeratu u jineho satku stejneho vyrobce (ROAR) uvadi jina pani 3,85m u velikosti 4, tak jsem z toho teda jelen. :-o
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    EZKATER: Zkušenost nemám, ale po pravdě přijde mi to jako dost drahá designovka, u které bych měla pochybnost o pohodlnosti. Ale je to jen můj subjektivní dojem z fotek
    EZKATER
    EZKATER --- ---
    Nemate nekdo, prosim, zkusenost s nositky lovesakura? Konkretne model scout? https://sakurabloom.com/collections/shop-all/scout?sort_by=
    ULO
    ULO --- ---
    CAMELLA: to jsou věci, jak se to mění. Ještě před desiti lety to byla téměř sektářská záležitost a teď je to v běžných režtezcich. To je podobné, jako když jsem teď v Albertu viděla u vlozek prodávat kalisek.
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    ULO: Nj, u nás teď prodavali nositko a šátek v Lidlu :-D. Ale teda děs běs, to je fakt
    ULO
    ULO --- ---
    CAMELLA: dík, je to jen do roka. Překvapilo mě, že to vůbec mají hema je něco jako tesco.
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    ULO: na fotkách není vidět, jak se upravuje šířka a výška sedu, takže bych řekla, že moc dlouho nevydrží. Jinak těžko říct, klasické polovázací nosítko. Rozhodně na první pohled nevypadá jako visítko :)
    ULO
    ULO --- ---
    Co si tak myslíte od pohledu o tomto nositku? Narazila jsem na nej v teď v obycejnem krame, když jsem sla koupit čtvrtky. Vypadá docela bytelně. Třeba na nem uvidíte nějaké mouchy hned ;).
    https://www.hema.nl/...ml?gclid=EAIaIQobChMI08nPo7uy5QIVWeN3Ch0mcgbmEAQYAiABEgIOMvD_BwE&gclsrc=aw.ds
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam