MYRTHIE1: tyjo tak to sem dyk! to me vubec nenapadlo, dat to na kriz - prislo to zapnuty paralelne a i fotrik na propagacni fotce to mel okolo krku (proste pres trapezy, akorat v beznym zivote to celkem pochopitelne sklouzava ke krku), a v neposledni rade nenapadlo me ani ze tyhle snurky by na kriz drzely, to si predstavuju u sirsiho pruhu latky. musim to vyzkouset, dik:D
AOTEAROA: no ta moje stala teda pres tac (merino a softshell), takze zadna lace. taky to povazuju za trochu zbytecnej nakup, ale ja tyhle nakupy delam rada:D
pro me je to ale nositelny pouze v dobe, kdy je par ° pod 20, takze pri noseni mi staci jen tricko s dl.r., nechci mit mikinu natoz bundu, ale dite uz neco navic potrebuje. coz se letos stalo fakt jen parkrat. v zime si neumim predstavit ze to mam pod bundou nebo naopak jdu s timto a bez bundy (ten prvni pripad leda treba na horach v zime?, coz v tomto zivotnim obdobi neprovozuju). takze na beznej mestskej zivot mi to prijde asi zbytecny...
ale jinak je to bomba vynalez a je super, ze dneska takovy moznosti jsou (stejne jako treba bavlneny 3hranky, satek pres satek/nositko proti slunci... mam vsechno:D)