• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KLEVKAŠÁTKY, NOSÍTKA(ergonomická)
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    PISISKVOR: já jsem do jednovelikostniho šla kvůli množství nastavovatek a ceně. Jsem spokojená. kupuju z druhe ruky a prodám asi s drobnou ztrátou.
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    PISISKVOR: mě třeba monilu štvalo tím způsobem nastavení, ty zipy totálně zničily ten šátek, že kterého je to udělané. Navíc mi připadá, že u těch hodně rostoucích nosítek je to vždycky trošičku o kompromisu fčnosti a pohodlí. a když máš velké dítě, je možné, že se použití jednovelikostního nosítka stejně nakonec nevyhneš (zkoušela jsem dát do mojí foreverky kluka mojí kamarádky a už v cca 1,5 roce mu to bylo malé)
    PISISKVOR
    PISISKVOR --- ---
    v pripade monilu, jakej ma vyznam mit jednovelikostni nositko urceny na 1 obdobi, misto uni verze, sestelovane na konkr. potreby?
    KEMENTARI
    KEMENTARI --- ---
    Děkuju ještě jednou za tipy, po proběhlé nákupní horečce mám nakonec ten svůj vytouženej AW kabát, kapsu od Nije (z druhé ruky) a na cestě ještě jeden šátek (doma mám aktuálně jeden svůj a jeden půjčenej). Zatím je to pár dní, ale ze všeho jsem nadšená, co ty věci přišly, kočár jsem ještě nevytáhla, s nosítkem/šátkem si připadám mobilní skoro jako za bezdětna. :)
    LUCIMO
    LUCIMO --- ---
    POZITRON: moje sfiňky přivezlo dpd.
    A gratuluju! Miluju jejich satky na omak. Akorat mladá uz se skoro nenosí, furt chce chodit a na poponeseni mam RS, na hory nositko...
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    POZITRON: Já mám tři nosítka - onbuhimo, Andala tai a klasickou Lenku 4ever a k tomu teď už jen 3 šátky a jedno RS;)
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    AOTEAROA: tak to jsem rada. :)
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    POZITRON: No rozhodně velmi skromná! Já mám nosítko a dva šátky od minula. A k tomu teď dva nové šátky a to jsem v druhém trimestru :-)
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    AOTEAROA: jo, ted doufam, ze me manzel nezabije. :) ale tak beru to, ze jsem si koupila darek k vanocum a dalsi porizovat nebudu. jeste mam manducu sling z druhe ruky, ten bude na prvni mesice na doma, pak se ho zbavim a z minula tulu free to grow, takze to je naopak skromna sbirka, no ne? 3 kousky i s nositkem.
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    POZITRON: takže to klaplo?? :-) super.
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    Nevite nekdo, jaky dopravce ty roar satky distribuuje na uzemi CR? Tesim se na vymasteny sovicky a jestli se syn nebude chtit nosit, tak at si me nepreje. Bude se nosit, i kdyby nechtel. :)
    PISISKVOR
    PISISKVOR --- ---
    MYRTHIE1: tyjo tak to sem dyk! to me vubec nenapadlo, dat to na kriz - prislo to zapnuty paralelne a i fotrik na propagacni fotce to mel okolo krku (proste pres trapezy, akorat v beznym zivote to celkem pochopitelne sklouzava ke krku), a v neposledni rade nenapadlo me ani ze tyhle snurky by na kriz drzely, to si predstavuju u sirsiho pruhu latky. musim to vyzkouset, dik:D
    AOTEAROA: no ta moje stala teda pres tac (merino a softshell), takze zadna lace. taky to povazuju za trochu zbytecnej nakup, ale ja tyhle nakupy delam rada:D
    pro me je to ale nositelny pouze v dobe, kdy je par ° pod 20, takze pri noseni mi staci jen tricko s dl.r., nechci mit mikinu natoz bundu, ale dite uz neco navic potrebuje. coz se letos stalo fakt jen parkrat. v zime si neumim predstavit ze to mam pod bundou nebo naopak jdu s timto a bez bundy (ten prvni pripad leda treba na horach v zime?, coz v tomto zivotnim obdobi neprovozuju). takze na beznej mestskej zivot mi to prijde asi zbytecny...
    ale jinak je to bomba vynalez a je super, ze dneska takovy moznosti jsou (stejne jako treba bavlneny 3hranky, satek pres satek/nositko proti slunci... mam vsechno:D)
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    GUDRUN: já mám šitý doma jednou známou a je super, z příjemného šátku :). Je to imho docela jednoduché, nevím, jestli jsou mezi nimi velké rozdíly...
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    onbu - na co si dát při výběru pozor? chtěla bych ho zkusit a pujčovat nemá smysl, jestli se to chytne nebo ne zjistím za delší dobu, než je rozumný půjčovny...
    MYRTHIE1
    MYRTHIE1 --- ---
    PISISKVOR: Haleď, já asi nechápu, jak ti tahle kapsa visí na krku? Jestli vidím správně, tak máš dva popruhy a dolní půlce jsou dvě spony, ne? Takže to zapneš křížem na zádech, ne?
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    PISISKVOR: od doby co mam Valco, tak docela jo, ten mě neštve tolik :). Ale jinak teď hodně nosím v Onbuhimu, na chodce je to boží nosidlo
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    GUDRUN: já jsem náš nánožník někam založila, tak jsem furt přemejšlela, že si nechám ušít a pak mi to jednou došlo a super. Teď už teda mam fusak, ale na jaro/podzim je to imho fajn řešení
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    PISISKVOR: mám taky takovou, ale je komplet z fleecu. Včetně toho popruhu za krk a ten je širší.
    Ale považuju to za unáhlený nákup, nějak mi na používání nepřirostla, vzala jsem ji jen jednou na výlet. Myslím že ji někde pořád mám doma a nevím co s ní, zadarmo nebyla. Já si obecně koupila hodně věcí a přitom dítě jsem měla na jaře, takže se využily až někdy když bylo dítě docela velké a tolik se nenosilo...
    PISISKVOR
    PISISKVOR --- ---
    CAMELLA: aha, tak to je super (ja totiz kocar vubec nepouzivam, tak me to nenapadlo).
    jinak prave no - zpusob upevneni takove kapsy je luxus (i co jsem koukala na ty niz, cos zminovala).
    KEMENTARI: ja mam tento typ, imho cokoliv krom snurky okolo krku bude v pohode

GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    CAMELLA: koukám, že jsme doslyk úplně stejnymu reseni :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam