LUCIMO: to jsou ty srazy, co se domlouvaji pres FB, ze? ja ho prave nemam a i pres peclive zvazeni (nebo spis prave proto) jsem se rozhodla, ze zustanu o tuto skvelou vec nadale ochuzena a za zkouseni nositek zaplatim velkej ranec z pujcovny. on to leckde zas takovej ranec neni (aneb 30kc za den me skutecne nezruinuje), ale nekdy to uplne levny nemaji a kdyz zapocitam dopravu tam a zpet, tak je to docela draha sranda, na to, ze z toho treba nic neni:D
aktualne porovnano lenny upgrade a andala (slim). kdyby to nekdy nekoho zajimalo, lenny ma uzsi zadovou operku v obou smerech (to jsem si, pravda, mohla nacist dopredu; nevim, ze me to nenapadlo), takze je to nejen pro utle maminky, ale i miminka (ten muj veprik je tam nacpanej tak, ze to vypada, ze to zachvili praskne, a to ma necelej rok, muz taky valil oci co to jako je).
co je ale zrada, tak ackoliv polstrovani na ramennich popruzich je stejne dlouhe jako u andaly slim, tak ty samotne cerne pasky, kteryma se to utahuje (nejde mne na jazyk nazev), jsou o kus kratsi, vyrazne. takze je mam povolene uplne na max a taktak to zapnu, dalo mne to teda dost prace to tam vubec narvat. takze podle me je to nejen pro hubene, ale i male (jsem stihla a i kdyz nejsem uplne subtilni postavy, tak rozhodne nejsem zadna vzperacka).
jinak ale nositko se jevi pohodlne (srovnatelne s andalou)