• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KLEVKAŠÁTKY, NOSÍTKA(ergonomická)

    Diskuze se týká kontaktního rodičovství, ovšem šátky a nosítka jsou velké téma hodné svého vlastního klubu. Společně si poradíme jak na to zdravě a hravě a taky se ujistíme že v tom nejsme sami. Budu ráda za nosící fotky, podporující příspěvky, tipy kde sehnat kvalitní šátky a nosítka ale i doplňky k nošení. (bundy, mikiny, příruční tašky, slintáčky na popruhy, návleky na nohy, kukličky no co vás vše kolem a kolem napadne) Další věc, za kterou budu moc ráda, jsou recenze a názory na různé šátky a nosítka aby se mohl zorientovat opravdu každý kdo má chuť nosit.... Ergonomickému nošení zdrar...!
    rozbalit záhlaví
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    KLAIR: to spíš teď s odstupem, protože jsem od té doby vyzkoušela hodně nosítek a hrála si s jejich nastavením, mám pocit, že by se tam dalo pár věcí upravit a třeba by pak sedělo lépe. Ale třeba taky ne a pak je holt třeba zkusit něco jiného, zas pokud se nemýlím, tak si nic moc jiného krom manducy a aloe nezkoušela, ne?
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    CAMELLA: tak pokud ti přišlo, že to mám blbě, měla jsi mi to říct... byla bych ráda....

    asi by byli schopni upravit, ale pak by to nebylo z druhé ruky za pár šupů :)
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    Potřebuju poradit nějaké "zavazadlo" na klíče, mobil a peněženku, co by se dala ideálně dát jak přes rameno, tak jako ledvinka, tak pak připnout na poutka na nosítku... nemáte něco?
    LEADA
    LEADA --- ---
    VAMPY: a na zadech dobry? Nekdo si stezuje, ze nejde dat dite dost vysoko. Jinak bederak mi byl taky moc pohodlny u velkeho ditete a noseni vepredu...
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    KLAIR: Já ted když si vzpomenu, jak jsem ho na tobě viděla, tak mi spis přijde, že jsi ho neměla úplně dobre nastavené, Rsp ze ti prostě možná nesedne. Ale zas jak znám výrobce, byli by ti schopní to upravit, koneckoncu oni nabízí asi 5 variant popruhů různých šířek atd.
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    VAMPY: Já s Aloe nemám problém, jen vím, že jako vše je to indivindy.
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    VAMPY: já mám aloe a totálně miluju jejich bederak.... ale jsou tam věci, co mi vlastně dost vadí... třeba mi přijde krátké polstrovani na popruzich...
    VAMPY
    VAMPY --- ---
    A zvazovali jste nekdo aloe? Mam doma aloe toddler a byla jsem prekvapena jak dobre se to nosi za ty 2500 kc
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    LEADA: diky moc, ja mam trosku pomalejsi reakcni dobu v poslednich dnech, ale kavku jsem prave objednala na vyzkouseni :)
    LEADA
    LEADA --- ---
    IKARIE: Ahojky, já jsem ta "z Hadru". Měli jsme pořádat Evropský týden nošení v Ostravě, ale ten se bohužel musel ze zřejmých důvodů zrušit. Nicméně protože se jedná o celoevropskou akci, jistě bude mít většina e-shopů slevy. Za sebe mohu říct, že tím, že těch Kavka Plus je tak strašně málo, tak sleva na Kavku určitě nebude, to stejné předpokládám u Sestrice plus, o které je rvačka i za plnou cenu.
    Za Zuzku ze Zumbuccy nemůžu mluvit, ale taky bych o tom pochybovala. Každopádně Zumbuccu si můžeš nechat ušít z jakéhokoliv šátku, takže problém v barevnosti nevidím. Nabízejí i možnost ušití ze šátkoviny, takže to by bylo úplně jednobarevné.
    U Neka je sleva pravděpodobná, začali jsme ji dovážet teprve nedávno a díky tomu, že jsme museli pozastavit celorepublikové testování, tak se nám nedaří ji zpropagovat tolik, jak bychom chtěli, proto určitě v nejbližší době (a ETND se jeví jako ideální) sleva bude....
    Zapůjčení nosítka samozřejmě doporučuji, určitě lepší, než se pak trápit, že mi něco nevyhovuje...
    STARDAY
    STARDAY --- ---
    CAMELLA: Kdyby to byla ta plus varianta, tak ho neprodam a jeste si ho tu budu aspon nuchat :D
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    IKARIE: tak ja uz mam prodano :)
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    STARDAY: (Kdyby to byla ta plus varianta, tak ho beru hned)
    STARDAY
    STARDAY --- ---
    CAMELLA: Jj, neni to plusko
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    STARDAY: Ale to je ta základní varianta od 4m, že?
    STARDAY
    STARDAY --- ---
    Ja uz sem vlastne nositko nepouzila ani nepamatuju, tak ho muzu poslat dal. Je to Sestrice GEO Relief, kupovana na zaklade doporuceni tady a byla jsem z nej uplne nadsena. 12 kg syn se v tom nosil jako nic. Kupovane bylo presne pred rokem za 170€. Kdybyste mela nektera zajem, tak napiste i s cenovou predstavou, jeste sem neudelala research na facebooku :)

    IKARIE
    IKARIE --- ---
    tak kdyby nahodou, prodam Lenku se sirokymi popruhy (krizeni), motiv Grey Folk, kupovana v zari 2019, cena 2500, dalsi info a fotky v poste
    KEMENTARI
    KEMENTARI --- ---
    IKARIE: Dneska jsme byli zkouset ve Zkusnositko a Sestrice mi sedla vyrazne nejlip (a muzovi taky, byt ne tak vyrazne), takze ji asi budeme kupovat. Bavili jsme se o moznostech prodeje a pani rikala, ze nejlepsi je prodat ho hned, jak nam z nej dite odroste, na trhu jich je malo a cena zatim moc neklesa. Pry tak 500–700 Kc dolu. Samozrejme pokud je nositko v dobrem stavu.
    Ta cena je teda divoka, ale co nadelam, mekky bederaky pro me pry nejsou dost nosny a tvrdej Monilu me hrozne tlacil. :(
    KAI
    KAI --- ---
    IKARIE: aha :DD
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    KAI: mrknu, diky za tip.
    nicmene nove nositko v te plus size stoji 169 euro, to uz teda bych asi radsi koupila nove..
    KAI
    KAI --- ---
    IKARIE: na FB je Sestrice skupina sk a cz, kde v albech sezenes nositka z druhe ruky, mrkni, vidim tam nejaky Pluska za 140-155 Euro :) Ja se pro Sestrice nositko taky nadchla a hodlam ho poridit tam.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam