• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přístup odmítnut.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KLEVKAŠÁTKY, NOSÍTKA(ergonomická)

Diskuze se týká kontaktního rodičovství, ovšem šátky a nosítka jsou velké téma hodné svého vlastního klubu. Společně si poradíme jak na to zdravě a hravě a taky se ujistíme že v tom nejsme sami. Budu ráda za nosící fotky, podporující příspěvky, tipy kde sehnat kvalitní šátky a nosítka ale i doplňky k nošení. (bundy, mikiny, příruční tašky, slintáčky na popruhy, návleky na nohy, kukličky no co vás vše kolem a kolem napadne) Další věc, za kterou budu moc ráda, jsou recenze a názory na různé šátky a nosítka aby se mohl zorientovat opravdu každý kdo má chuť nosit.... Ergonomickému nošení zdrar...!
    rozbalit záhlaví
    MAKII
    MAKII --- ---
    Snad nebude vadit, když se zeptám tu, případně prosím o odkázání na patřičná místa - jaké (a jestli) byste doporučili takové to houpací lehátko? Pro dítko 2+ měsíce. Jde mi o ergonomii a bezpečnost. Předem díky!
    Obrázek ilustrační…

KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    Milí šátko-nosítko milci, jdu na vás s prosbou. Děti už se mi posunuly do jiné kategorie a já se inteligentně všech šátků zbavila. Teď by se mi tuze jeden, možná spíš dva hodily. Od listopadu chodím k maminkám pomáhat s kojením a už jsem dozrála k tomu, že fakt nutně potřebuju poradenský šátek. Takhle nasucho mluvit o výhodách šátku je k prdu. Oni to potřebujou zažít. Proto se tady na vás obracím s prosbou. Máte doma nějaký starý zapadlý šanami, nebo jakejkoli obyč bavlňák, nejlíp šestku, za symbolickou cenu prosím? Nebo by vám udělalo radost mě k těmto účelům podarovat a pomoct tím k šíření a budování láskyplných vazeb miminek s maminkama. Budu fakt moc vděčná!
    Děkuju za vaši pozornost a přeju krásné májové zaláskované dny <3

NUDLINEK
    NUDLINEK --- ---
    Zde foto celého vybavení :) jo a mužů předat v Praze :)

NUDLINEK
    NUDLINEK --- ---
    Prosím, nechcete někdo vsadku do bundy Guslenok? Je to od aloe nosítka a je dělaná pravděpodobně na Sibiř, já jsem vloni s novorozencem nevyužila a letos už dítě tak moc nenosím.

Je ultra tepla a vychytana, se speciální vrstvou navíc, kdyby Vám bylo asi v -30 zima :) mám černou, k ni knoflíky, které nasijete do vlastní bundy.

KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    Repost z exotických lidí.
    Zašlé časy Eskymáků. Unikátní kolorované fotky ukazují drsný život před 100 lety - Aktuálně.cz
    https://magazin.aktualne.cz/obrazem-podivejte-se-na-fotografie-upominajici-na-zasle-casy/r~6338900c660611ebb0f60cc47ab5f122/

SOLEI
    SOLEI --- ---
    Holky, mám těhotnou švagrovou a nosítko pro velké....

Nechcete někdo měnit?
    Potřebuju nosítko nebo šátek pro novorozence. Pošlu za něj toddler křesílko celošátkové s pevným bederakem od Eli handmade.

....Eli mega ze šátku Coco-n mademoiselle Capulet

SOLEI
    SOLEI --- ---
    GUDRUN: to víš že jo , dojdeš s ním až k maturitě.
    Eli mega handmade celošátkové, vStuzeny bederak, tlustý polstr a tlustý šátek z něj dělají superpohodlnou cév nechám za 2500

SISTA
    SISTA --- ---
    PRODEJ

Posílám dál pouze vyzkoušené nositko Fidella Flyclick. Moc jsem se na něj těšila, bohužel dcera je antinosící typ:( Koupeno za 3390Kč, nechám za 2800Kč. Můžu poslat zásilkovnou nebo k vyzvednutí v Kamenici nebo v Praze na Žižkově.

Fidella FlyClick (Baby) - ICED BUTTERFLY - SMOKE + dárek
    https://www.zkusnositko.cz/fidella-flyclick-iced-butterfly

AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    PRODÁM

šátek vel 7
    Fidella RocknRolla

tenký, ale velmi kvalitní, ideální od jara do podzimu na novorozence i na větší děti ve vícevrstvých úvazech. Biobavlna, velmi málo nošený, top stav. Ošetřený jemným pracím gelem, nekuřácká domácnost bez zvířat.

Posílám Zásilkovnou, PPLkem, Českou poštou nebo osobní předání v Sázavě.
    Původní cena asi 3000 Kč, prodám za 1800 Kč.

Zde hodnocení obchodů se mnou týkajících se šátků: https://bit.ly/3cLqgvh

Fidella Babywrap Rock N Rolla Silver – babyshop
    https://www.babyshop.com.au/products/fidella-babywrap-rock-n-rolla-silver?variant=25113572677

KAI
    KAI --- ---
    PRODEJ
    Didymos Didyclick Jade vazaci nositko od narozeni, snadne vazani, moc pohodlne, s kapuckou, v super stavu
    2300,-

ROZMARYNA
    ROZMARYNA --- ---
    Nabízím pouze vyzkoušené nosítko BeLenka 4ever Mandala Day.
    Možnost křížení na zádech i klasicky.
    2.600,- včetně Zásilkovny

GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    neměla byste některá zájem o onbuhimo ze šátku Storchenwiege Eric vhodné tak do vel 92? šířku sedu změřím. All in 1200Kč tady na nyxu :-)

ANTIHERO
    ANTIHERO --- ---
    Neměl by někdo zájem o nosící superteplou mikinu Little White Dandelion? Barva růžová, vel. S. Je prakticky nová, nosit se dá vepředu , vzadu i bez dítěte...více info pošta.

KEMENTARI
    KEMENTARI --- ---
    Tak svadleny presly k Unuo, na FBsamozrejme bourliva debata...

CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    BODY_SUIT: Jen musíš předobjednat do zítřka

MAJKA
    MAJKA --- ---
    .Ahoj, mam dotaz. Jsem začátečník se šátky. První Lidl šátek, jako druhy jsem ted pořídila Šanami - muzu se i pochlubit, jo? Je nadhernej :) Je hrozně pohodlnej, měkkej a po tom Lidlovskym prostě nebe a dudy.

A teď dotaz. Uváděnou gramáž (100% bavlna) má 200-220. Zavázání drží na jeden uzel a opravdu mi přijde dost hutnej. Jako že ten uzel je obrovskej, kdyz udělám dva, tak je to megauzel a celej ten šátek (vel 7) je i docela těžkej. Možná je to po tom Lidlu nezvyk, ale mám pocit, jako bych si brala brnění :) Moje holčena má 5 měsíců a na takový to domácí nošení bych asi pořídila nějakej tenčí. V bazaru můžu pořídit šátek Yaro s gramáží 205, taky bavlna. Má ho smysl kupovat - bude to změna? Nemám s gramážema zkušenost, tak nevím, jestli a jaký rozdíl to bude. Do jaké váhy je v takovéhle menší gramáži dítě nositelné? Nebo se mám spíš poohlédnout po nějaké příměsi? Jaké? Jde mi o to, aby to nebyl jen šátek na měsíc / dva, ale aby byl prostě méně hutnej, nebo jak to říct. Děkuji za rady / názory :)
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    5x jsem ho nepouzila, spis tak 20x, mozna i vickrat, to jsem psala v rozcileni.
    jeste me napadlo na scrapy, kdyz jsou to sovy, ty by mohl nekdo chtit a poskozeny mista vynechat.
    nejhorsi misto vypada takhle, je to fakt spatny. tejden bude bez pamlsku, krava debilni.

GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    Nebyl by zájemce o RS Moisha Herbejo Royal i s baťůžkem, řekněme za litr all in?
    Ring sling na nošení dětí Moisha Herbejo Royal
    https://www.moisha.cz/ring-sling-satky/ring-sling-na-noseni-deti-moisha-herbejo-royal/
    Vyskytlo se RS, který bych chtěla zkusit, tak váhám, zda switchnout...
    VAMPY
    VAMPY --- ---
    CAMELLA: Noseni trikrat jinak... nejlepsi bylo kdyz se 1,5 rocni vztekla, ze nechce do kocaru ale chce do nositka, zatimco mimino se v nositku mlelo a bulelo. Tak to pak pulrocni sla do golface, kterej jsem sklopila do lehu co nejvic to slo (umi asi 160 stupnu) a batole jsem nacpala do nositka, kde zadovka zvladne pokryt dite do velikosti max 80... plazila jsem se s nima 8 kilaku po meste a desne se to proneslo :D

VAMPY
    VAMPY --- ---
    GUDRUN: Myslis takhle :D

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam