• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COMMANDERUlov si svého hipstera! // a hipsterky (hlavně žádný mainstreamerky)
    // a hipsterky (hlavně žádný mainstreamerky)

    rádi se podíváme na fotky již zmíněných hipsterů a hipsterek, zajisté to bude dobré pokoukání :)
    rozbalit záhlaví
    FOO
    FOO --- ---
    XINDLX: hele ty máš asi vcelku slušnej problém s chápáním psaného textu, ne? V obchodech je to, co lidi chtěj, tedy je asi vcelku jasný, proč tam nemaj samý salámy, žejo...

    Jinými slovy, vyracíš mi vehementně přesný opak toho, co jsem se ti snažil sdělit.
    XINDLX
    XINDLX --- ---
    FOO: tak jasně, když jim narveš krám salámama tak budou kupovat salámy
    wtf? co to je za logiku
    já třeba kupuju občas v albertu rajčatovou pomazánku, dřív jsem jí nekupoval... ne proto že bych nechtěl, ale protože jí neměli
    podle tvý logiky jí dřív neprodávali protože jí nikdo nechtěl
    FOO
    FOO --- ---
    PALEONTOLOG: hele mě se neptej, já jsem jen vyhlédl ze své řiditelné vzducholdi a od tý doby kroutim hlavou jak starej Homolka nohama.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    FOO: mlíko je vedlejší produkt výroby hovězího masa, takže je ho všude dost. ale netuším, oc je na něm špatný. to se dá někde dočíst ?
    FOO
    FOO --- ---
    XINDLX: tak jasně, v takovym Holandsku či Francii abys sejra hledal lupou, žejo :)
    Hele a napadlo tě třeba aspoň na chvíli, že v obchodech je to, co lidi kupujou?
    XINDLX
    XINDLX --- ---
    FOO: nevim koho je to diktát, ale je pravda že český krámy jsou dost přesycený masem a mléčnýma výrobkama i když poslední dobou se to zlepšuje (v Praze)
    btw. víc masa a sejrů v obchodě jsem viděl jen v Černý hoře. češi asi neuměj nakupovat nic jinýho
    SKRU
    SKRU --- ---
    OMNIHASH: ne, nechci tu rozebirat nejaky konkretni postupy a chytat se za slovo ve stylu "stryc jeho svagra bydlel kdysi vedle domu, kde bydlela svacinarka z BBC, takze Bert vi o BBC vsechno", chci tvrdit (a nevim, proc to porad otacis nekam jinam do nejakyho podsunout a vyvratit..), ze diky velkovyrobe neceho dosahnes uspor z rozsahu a tim padem mas moznost snizit cenu. to je vsecko. zbytek neni polemika se mnou, ale nevim s cim.

    ne, vyroba neni srovnatelna, ale ta bagatelizace ano. takhle sfouknes cokoliv - makovy mliko je jenom a+b+c ; litani je jenom vztlak, to se uci v sedmy tride, co to je, takze to neni slozity. udelat svetak ve sprintu neni slozity, proste jen musis bezet rychlejc, nez vsichni ostatni.
    FOO
    FOO --- ---
    JONY: protože kdyby do světa vyrazil, viděl by, že se všude ve velkém pije mandlovomakové mléko!
    JONY
    JONY --- ---
    Takže pít mléko a kupovat mléčné výrobky je vlastně něco jako ponožky do sandálů. Potvrzení českého pepíkovství a kdo tak činí, nikdy nebyl ve světě.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    SKRU: a chceš snad tvrdit, že výroba makovýho mlíka zahrnuje něco jinýho, než namočit, rozmixovat a zcedit mák ve vodě? Jo, vlastně ještě oslazení... hele my sme provozovali v rodině poměrně dost hospod, a tohle je práce, kterou svěříš ukrajince s minimální mzdou mezi loupáním brambor a vytíráním kuchyně. Potištěný sklenice s víčkama přijdou na 3-10 korun/ks. Jediná větší investice na tenhle projekt může bejt plnící linka, netuším, jakej má tahle akce obrat, ale na víc než stovku kusů na hodinu to nevidím, takovou seženeš z druhý ruky do sto litrů, v menších objemech se to dá někde pronajmout v korunovejch cenách za kus. - http://www.indcom.cz/poloautomaticka-plnici-linka-pro-plneni-piva-do-sklenenych-lahvi
    A ne, výroba makovýho odvaru fakt není srovnatelná s rekordem ve sprintu, to je spíš taková kuchařská medaile za účast na sprotovním dni dětí v Třeboradicích. Tím nikomu nebráním v nákupu tohodle výluhu v jednotkový ceně kuřete., feel free a rozhazuj výplatu, kde uznáš za vhodný.
    FOO
    FOO --- ---
    MUTHA: možná by mu nějaké narostly, kdyby pil pravidelně Nemléko.
    KUTNY
    KUTNY --- ---
    MUTHA: Pan v tilku vypada, ze sel jen tak kolem.
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Ještě cigára z březovýho / lískovýho listí by se mohli uchytit - ty budou taky dost hyggeš..
    SKRU
    SKRU --- ---
    OMNIHASH: na peceni rohliku vesmes taky ne a stejne si je lidi radsi kupujou. protoze proc? protoze na to nemaj cas a/nebo chut a protoze je nekdo jinej pece po tisicich a tim dosahne ceho? tim dosahne nizsi ceny diky usporam z rozsahu. tam miri moje poznamka, ne ke slozitosti nebo jednoduchosti pripravy/vyroby 1l makovyho mlika, kterou teda bagatelizujes na "rozmixovat mak", coz je teda na urovni tvrzeni, ze na svetovej rekord ve sprintu se proste musis fakt hodne, co mozna nejvic rozebehnout a bezet nejrychlejc ze vsech, tak jednoduchy to je:))


    FOO: asi neumi asijsky, tak to tady zkusi na tebe, ale tys ji prokouk:))
    FOO
    FOO --- ---
    LOPIK: no, jako je fakt, že začít těm kriplům prodávat cikorkový ristretto za 50 czk/ 30ml...
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Já se divím, že nefrčí ještě nějaká hipsta cikorka/melta - náhražky mlíka, sejrů, masa atd. se prodávaj jako něco cool za velký prachy, co ještě za války nebylo? - kafe!

    FOO
    FOO --- ---
    KEL: tak jo, uznávám, že ta pani je vizionář a já jsem jen omezený kretén. To židovsko-laktózní spiknutí už sem přiznal v jednom z minulých postů.
    FOO
    FOO --- ---
    KEL: jo?
    FOO
    FOO --- ---
    SKRU: tak proč to ta kunde nerozjíždí v Asii? :)
    KEL
    KEL --- ---
    SKRU: hele Foo moc za ČR hranice, natož pak ty Evropský, nejezdí – což se bohužel pomalu podepisuje na jeho rozhledu/nadhledu :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam