ORDER: Postupem casu bude tvuj order silnejsi a silnejsi. To znamena ze na budes moct postavit nekde na planete chram(je na to kratka order mise jinak nic). Do toho chramu soupnes panacka kterej tam bude delat kazani(coz realne nic nedela). Pak tam ale budes moct postavit Oltar kterej ti bude davat bonusy. Kazdej chram ma 6 ruznejch oltaru a kazdej dava neco jinyho(crit, rychlejsi dash recharge atp)ale aktivni muze byt vzdy jenom jeden oltar. Druha vec je upgradovani toho chramu ktera se provadi za Holy Texty. Kazdel lvl ti da nejaky mnozstvi Mightu a Staminy a urcity lvly davaji procentualni bonus k zivotum. Realne to znamena ze 20% statu a prestige dostavate z Orderu
LIQUIDFREAK: Healeri tady realne neexistujou ale lightbinder muze na ostatni hazet stity a poskytuje docasny buffy ke statum. Alchymista zase dava vetsi dmg a poskytuje dmg buff pro celou partu. Alchymista teda heal ma ale je to jeho ultimatni abilita a ma docela dlouhej CD. A respec neni moznej ale realne to v nicem moc nevadi. Jen si ten talent/classu odemknes o tyden pozdeji ;)