• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESTIGIAtrx a další závěsné systémy
    VESTIGIA
    VESTIGIA --- ---
    dlouho žádné příspěvky, jak vám to cvičí? Přikládám jednu fotografii z mé zahrádky :-)

    VESTIGIA
    VESTIGIA --- ---
    DRIZZT: najít dobré cvičící video je na ytb docela potíž (nebo jsem možná jen moc hnidopich :-)). Dobře zacvicena jsou třeba tady https://m.youtube.com/watch?v=ohvltD4Vm1Q&t=705s, pak TRX training a TRX Spain. Bodyfit by Amy má docela pěkně poskládané cviky, ale provedení je za mě dost bída. Pokud máš s TRX zkušenosti (což myslím máš), tak by ti to až tak nemuselo vadit, protože si to u sebe ohlidas. Tak snad se ti aspoň něco bude líbit :-)
    DRIZZT
    DRIZZT --- ---
    Nemáte někdo tip na dobré TRX-cvičící video? Jednotlivé cviky znám, ale prostě se mi s videem cvičí nejlépe. Díky!
    VESTIGIA
    VESTIGIA --- ---
    Ahoj, kdyby někdo chtěl na vlastní kůži vyzkoušet mou hodinu TRX, tak mám pro něj vánoční dárek. 28.12. od 18:00 bude hodina zdarma. Přihlásit se můžete u mě, nebo na stránkách www.harmonybody.cz :-)
    VESTIGIA
    VESTIGIA --- ---
    Aktualitky z našich cvičení :-)





    VESTIGIA
    VESTIGIA --- ---
    po delší době zas jedna fotografie z tréninku. Tohle bylo závěrečné mučení bříšek po cvičení, do kterého jsem zapojila i tyče. Ráda používám kromě TRX i další pomůcky.

    VESTIGIA
    VESTIGIA --- ---
    Je to trošku mázlé, ale jen to ilustruje rychlost našich tréninků. Ta smějící se bestie v pozadí jsem já :-) Takže jak je vidno, u mě se nikdo bát nemusí ;-)

    KALTY
    KALTY --- ---
    BUCCI: jj to mě taky napadlo, ale potřebuje spíš na papíře v pdf. Zkoušel jsem něco hledat a v nejhorším mu vytisknu něco z netu. Myslel jsem, kdyby někdo neměl fakt nějaký dobrý guide. dík
    O_THREE
    O_THREE --- ---
    VESTIGIA: To mi povídej, jsem rád, že jí to tak chytlo. Časem podám info o té neoriginální kopii TRX, které jsme koupili.
    VESTIGIA
    VESTIGIA --- ---
    O_THREE: to je super, jsem ráda za každého člověka, co si oblíbil TRX :-) Tak ať je žena spokojená a využívá lana co nejvíc :-)
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    KALTY: jestli má brácha androida, tak dej v google play hledat trx, je tam několik aplikací, některý i zadarmo s vysvětlenim, ukázkou cviku a popisem, která partie zabírá
    KALTY
    KALTY --- ---
    Ahoj. Potřeboval bych pro bráchu nějaké pdf se cvičením hlavně na záda a břicho. Ale klidně může být nějaké obecné. Má k dispozici TRX, ale nemá k dispozici internet na třeba youtube videa, takže bych mu poslal nějaké pdf se cvičením.
    Díky
    O_THREE
    O_THREE --- ---
    VESTIGIA: jo s tím uchycením máš pravdu. Teď v zimě to pověsíme doma přes hrazdu ve futru a v létě venku na zahradě přes tyč na které jsou zavěšené houpačky a šňůry na prádlo
    O_THREE
    O_THREE --- ---
    VESTIGIA: ona právě docela aktivně na TRX chodí. Poslední půlrok asi 3 x týdně a tak si říkala, že by cvičila i doma.

    O_THREE
    O_THREE --- ---
    WERT: díky, nakonec jsme šli do neoriginální. Teď to doma vytáhla a vypadá to docela použitelně. Jen přesně jak píšeš vyměním jí tu karabinu.
    VESTIGIA
    VESTIGIA --- ---
    VESTIGIA: a hlavně, pokud žena s TRX začíná, tak doporučuji navštívit alespoň pár vedených lekcí, aby se naučila správné provedení cviků. Youtube je sice fajn, ale nemá oči :-)
    VESTIGIA
    VESTIGIA --- ---
    O_THREE: Ahoj, já osobně věci od Insportlinu moc ráda nemám. Kvalita je dost děsná, i když na doma postačí. Rozhodně je to lepší, než nějaké ty produkty od Lidlu a spol. Určitě doporučuji vyměnit karabinu, jak píše Wert. V jednom nejmenovaném spořivém fitku (u Kynychové :-)) jsem měla tu "čest" vidět, jak se s cvičencem utrhla/praskla a není to nic moc. Co se týče té brzdy, je to určitě praktické, když tam je, ale není nic snazšího, než koupit kus popruhu a došít si ji tam.
    Jinak, origoš se dá koupit i za cca 4000,- (série GO). Třeba tady https://www.alza.cz/...ystemy#utm_source=sklik&utm_medium=cpc&utm_campaign=sklsp_PLA+-+Sport_Fitness
    nebo starší verze i s brzdou za2500,- tady https://www.prohokejisty.cz/...rER-v-9D-Q-pzktcy8LA0cba3KxxksrdgzMY4V7MmDgMoHihYcCCX7nxoCyoIQAvD_BwE
    Ale uznávám, že na to, aby se lana válela doma pod postelí a v občasném záchvatu se na ně někdo věšel, je to i tak drahá sranda. Pokud to žena myslí s TRX vážně, tak bych koupila nějakou dražší verzi a taky se zaměřila na to, jak TRX zavěsit. Inzerované zavěšení do dveří je dost na houby. Omezuje to škálu cviků a vůbec je to otravné :-)
    WERT
    WERT --- ---
    O_THREE: kazdej system je vicemene jinej a kus od kusu, origo je fajn ale i neorigo je pouzitelny jen se musi davat vic bacha, nektery karabiny, nebo presky jsou horsi uzivatelsky neprivetivy.

    mam neco neorigo a funguje to stejne jen jsem vymenil karabinu za nejakou horolezeckou, a davam si na nejaky veci bacha jinak to funguje stejne.
    O_THREE
    O_THREE --- ---
    Zdravím vespolek,
    vybírám pro manželku TRX. Máte někdo zkušenost s neoriginálními TRX? Objednal jsem nějaký multitrainer insportline https://www.insportline.cz/9459/multitrainer-insportline-zavesny-posilovaci-system , ale ten nemá pojistku, což manželce vadí. Originál vychází nejlevněji za 6 000 Kč a to mi přijde docela dost.
    Díky
    VESTIGIA
    VESTIGIA --- ---
    pro odlehčení jedna fotografie a komentář od stálé návštěvnice mé hodiny TRX :-)

    Go TRX they said. It will be fun they said... well it's fun as long as you're not a dead man (just joking, it's fun even after❤️) dead bodies made by the one and only Michaela

    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam