TRAUMA: ta síla prožívání je samozřejmě individuální... já jsem za normálního stavu huba prořízlá, ale mám svoje introvertní úrovně, který se právě na psychedelikách rády projeví a chuť si povídat se vytrácí někde za druhým rohem aktuálně sledované galaxie...
Nakonec... kdo říká, že se musíš družit, mně kolikrát sere, když hraje něco dobrýho a tančím si před bednama, když furt choděj kámoši, chtěj si povídat apod... někdy si povídám rád a ocením, že do té samoty někdo vstoupí, ale někdy chci být sám se svým prožíváním...
A osobně ten musem level chápu fakt tak, že je to dávka, kdy lze akceptovat sociální interakci (nebo třeba pobyt v davu, v centru města apod.) bez vážnějších lapálií, ale ne nutně jít do nějaký interakce nebo družení se... naopak, já jak rád zakládám sám v lese na túře, tak se samozřejmě občas do nějaký interakce dostanu i třeba docela zkyselenej a občas je to na ty druhý lidi moc... jinak teda na party je myslím obecně větší tolerance k výstřelkům než třeba na návsi malé vesnice... prostředí je asi taky důležitý faktor...