VYHULENY_UFO: já to mám podobně, dám si 100 mikro tam kde není nějak vyhrocenej setting - párty třeba, a ten trip na mě funguje nemastně, neslaně a třeba i nepříjemně... ta dávka kdy mě to začne bavit a strhne do víru všeho začíná právě kolem těch 200-250 mikro, takže taky dvojnásobek... u hub to samý, prostě aspoň 4 gramy bohemik, jinak na to nemám ani chuť... Je jasný, že těch 100ug nebo gram hub cítím taky, ale nemá to pro mě skoro význam, psychedelie je za mě trochu jinde.
IMHO kdyby se daly měřit změny způsobený 100mikro, tak máme všichni podobný hodnoty, ale máme na to jiný subjektivní pohledy. Na příkladu, když já se 3x do roka projedu na motorce 125 obsahu, tak z toho mám fakt krásnej zážitek a nepotřebuju to nikam posouvat, ale pak přijdou týpci co řeknou že to vůbec neni motorka a že pod 750 to nemá cenu.
PALEONTOLOG: když sem zkoušel microdosing s LSD, dával sem hodně ředěný kapky cca 15mikro a cejtil sem to taky. Byl sem víc asociální, horší komunikace, roztěkanost a nepohodlnej pocit, takže sem se na to posléze vykašlal...