• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FARFELOOMuseum Level & Microdosing
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    IXTREMIST: upozornim, ze nejsem jiz davno pravidelny (rozumej vikendovy a denni uzivatel). Ano, je to dost mozny, ze se mi po tech 20letech zmenila chemie v hlave. To bych predpokladal, i kdybych zadny fety nebral.
    Respekt mam tedka k tem latkam vetsi, nez kdyz jsem pred 15lety jako spravny mladik vyjel vsechno co se dostalo na stul. Takze v tom bych problem nehledal. Vyvoj, zkusenosti, vek, vsechno dohromady.

    //jestli si nekdo mysli, ze mu budou fety fungovat ve 40 stejne jako ve 17-18 nebo ve 20 tak je tezce na omylu.
    IXTREMIST
    IXTREMIST --- ---
    VYHULENY_UFO: Vypálený receptory + nedostatek respektu k látce?
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    DIAGONAL:
    že stejný počet kapek mi dá to samý po týdnu i po dvou měsících od posledního užití

    vek? ja na sobe pozoruju, ze s vekem ucinost nekterych drog znacne uvada. koks je nuda, po extazi usnu, akorat to acko a lsd je jeste schopny udelat nejakou zabavu.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    DIAGONAL: možná kdyby sis ty kraviny v mládí na tripech

    tomu prilis neverim, protoze otazky viry a existence alternativnich vesmiru nevyresis v puberte, kdy si myslis, ze vsichni jsou curaci a jen ty si genius. k tomu jaksi chybela pokora.
    DIAGONAL
    DIAGONAL --- ---
    VYHULENY_UFO: možná kdyby sis ty kraviny v mládí na tripech vyřešil a nesmažil dobře uvařenej perník, tak tu nemáš potřebu za každou cenu dehonestovat pohled na věc, kterej má imho velmi silnou oporu nejen v literatuře... Ještě než tě dám do ignoru, by si mě mohl odkázat na nějaký relevantní info o toleranci lsd. Rád se dozvím něco novýho a skvělý by bylo, kdyby si mi vysvětlil i aktuální otázku, jak je možný, že stejný počet kapek mi dá to samý po týdnu i po dvou měsících od posledního užití... Oboje letošní zkušenost.
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    VYHULENY_UFO: Nemyslel jsem kombo. Blbě jsem to nazval. Při dalším MDMA rollu prostě
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    FARFELOO: kombinace latek je druha vec. ale jako michat mikrodavky lsd a extaze uz je jen o tom, byt zase permanetne zmasteny.
    to je jako ja stridam vecer modely huleni, abych nehulil kazdej den to samy a mel pocit, ze sem furt pokazdy zhulenej.... ono kdyz hulis furt jeden model, tak se ho taky naucis a muze se ti stat, ze si vlastne myslis, ze nejses zhulenej a pritom ses jako prase :D
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    BRKODLAK: Mikrodávky MDMA "snižují toleranci" při následným plnohodnotným tripu, nějakým zvláštním mechanismem. Kdysi jsem se na to ptal v MDMA auditku.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    PALEONTOLOG: no jo no.. starnouci narkoplejboje driv nebo pozdeji nahradi mlada nastupnicka generace.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    VYHULENY_UFO: nebudeš ty bude jinej :-|
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    PALEONTOLOG: :D
    //ja uz bych to nedal, mazat mladym psajtrencovcym holcickam psychedelii kolem huby. vzdyt bych musel lhat.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    VYHULENY_UFO: chlubení se guruem nech bejt, na to se skvěle balí mladý žáby!
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    PALEONTOLOG: to si nemyslim, to jde s vekem. normalni clovek se driv nebo pozdeji zamysli,. ze 500x rocne je to nesmysl... (tim se maximalne muzes chlubit, jakej ses guru)

    //ja za sebe musim rici, ze sem si tripy zacal skutecne uzivat az posledni roky. kdyz sem byl mladej, resil sem na nich vselijaky kraviny, ktery sem stejne nevyresil a zasiraly mi zbytecne hlavu (jako osobni zalezitosti, vztahy, prace, duchovni nesmysly - jako je to problem, kdyz si uvedomis, ze ti fetaci vedle tebe veri na chemtrailsy, cernou magii apod) a uplne sem zapominal na relaxovani, odpocinek a jen si proste uzit toho kyselyho stavu, kdy je nejlepsi ho proste nechat bejt a jen se smat... :D
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    PALEONTOLOG: hlavně i u těch mikrodávek hraje roli set a setting a to mi přijde jako největší nevýhoda. zkoušel jsi třeba mikrodávky mdma?
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    VYHULENY_UFO: ale houby, třeba se jen hodně kontrolujem a máme potřebu větší nálože, abychom se dostali zpět k přirození, z kterého jsme vzešli a které nás provází ať chca nechca
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    VYHULENY_UFO: ale krasna trolici debata, o kterou by nemeli byt ochuzeni i psychedelicti guruove z lsd auditka :D
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    PALEONTOLOG: taaaak +1.
    2-3x do roka, plnou davku a nazdar. stejne se to bere hlavne z toho duvodu, protoze chces relaxovat, uzit si zabavy a legrace.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    alespoň jsem si rozehnal ty iluze, co jsem měl o kyselině v mládí. to se splašilo jednou za uherskej rok a bylo to tak nejlepší.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    BRKODLAK: já letos docela eperimentoval a nejhorší na tý toleranci je to, že jsem nebyl nijak vyndanej do barevna nebo mystiky, ale prostě jsem byl vymaštěnej jak piča a neschopnej soustředění. doteď to rozcházím.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam