• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOXICMANElon Musk respektive jeho firmy SpaceX (Falcon / Heavy / Dragon / Starship), Tesla, Starlink, Neuralink, Boring, xAI
    Oběžník pana ředitele:
    Existuje tu klub [Twitter - rychloblogy] ... kdo chce každodenně debatovat o této síti, postovat třeskutě vtipná meme, doporučuju se přesunout tam, tady nechám fakt minimum.
    rozbalit záhlaví
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    MRAKY: jesteani nezacali tankovat
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    TOXICMAN: hm. to zas bude pracovni den bez pracovnich vysledku. nu coz. cas na kafe :)
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    MRAKY: jako vždy, nemáme žádnou timeline :)
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    TOXICMAN: zrovna jsem to tu daval. nepovedlo se ti dohledat, zda je nejaky presnejsi cas, kdy to maji odpalit? :) ta infa na webu jsou ve stylu "dneska"
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    tak teď zase ke Starship...

SpaceX 33-Engine Static Fire of Booster 7
    https://www.youtube.com/watch?v=2kG4AbAcia0
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    SATAI: to neříkej dvakrát, nebo si NYX koupí Danýsek :-) #offtopic
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    jo ja len k tomu spoplatnovaniu API a takym veciam u niecoho co ma dosah na par tisic uzivatelov v Ceskej republike, ale rozumiem, ze je to iba taky humor :)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DZODZO: já už nějaký čas nemám prémiovku. Vyskakuje mi tu reklama na Baumax. Tedy DIY kultura, Xavier Baumaxa, apod. :-)
    SATAI
    SATAI --- ---
    DZODZO: jsi tu snad cetl, ze si ho muze koupit za 44 miliard (at nezeru, tak v ceskejch) jako konicek, kdyz se topi v penezich
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    XCHAOS: koukám, že jsem zestárl do věku, kdy postupně ztrácím gramotnost... v příspěvku [XCHAOS @ Elon Musk (SpaceX - Falcon / Heavy / Dragon / Starship, Tesla, Starlink, Neuralink, Boring, Twitter, Solarcity, Hyperloop atd.)] vůbec nechápu, místo čeho jsem napsal "... směru zajít,"... mělo tam být něco jako "... směru skoro všichni,".
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    este mi pripomente kolko ma nyx uzivatelov a aky ma reklamny potencial?
    SATAI
    SATAI --- ---
    VYHULENY_UFO: a nezapomen na Nyx Blue, pouze pro Americany a Novy Zeland ;-)
    SATAI
    SATAI --- ---
    VYHULENY_UFO: a pak nyx rozjebat
    SATAI
    SATAI --- ---
    VYHULENY_UFO: by ho pak mohl koupit za 44 miliard
    JONY
    JONY --- ---
    OMNIHASH: BOSS likvidoval woke levičáky ještě než to bylo in :)
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    OMNIHASH: neni The Woke Stasi nejaka nova cryptomena? Vi Musk vubec, ze existovalo Nemecka spolkova republika a ze to nema se Spolkovou republikou Nemecko vsechno spolecneho?
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    HWLLFFRDD:  a že si musí vypomáhat tajnejma z Německa, jako by jeho apartheid stát neměl vlastní igráčky, co teroruzovali půlku jižní Afriky. To je furt stassi, ale o BOSSu cudně mlčí, přitom by se od nich Němci mohlo co učit ( bodejť by ne, když oni se učili od Němců ještě v dobách, kdy tam vládli frajeři s dvojitým bleskem).
    E2E4
    E2E4 --- ---
    HWLLFFRDD: Twitter se včera posral schválně, jako pomsta woke Stasi, co je na tom nejasný?
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    SATAI: tie limity tam boli uz davno pred muskovym bacovanim

About Twitter limits
    https://web.archive.org/web/20180103202353/https://help.twitter.com/en/rules-and-policies/twitter-limits
    SATAI
    SATAI --- ---
    HWLLFFRDD: sexy mozek? ;-)
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    Co to zas blábolí o "Woke Stasi", ten člověk už má fakt v hlavě jaternicovej prejt?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam