KOUDY: Jasne, rozumim, jak to myslis, chapu co tim chces rict. Nicmene si myslim, ze je to ale podobna vec, ta doktorka, ona by ze sveho postu nemela nic takoveho vykrikovat verejne nebo ji hrozi, ze muze zabit spousty lidi, kteri jsou rizikovka, nenechaji se naockovat a pak maj krizek na Staromaku. Lidi jsou hloupi a uveri vsemu moznemu, pokud je to hezky predneseno. On, coby "elita lidstva" (v zavorce, protoze za posledni rok u mne coby elita totalne skoncil) by mel mit na vic a chapat jak moc velkej influence ma. Ja si pamatuju, ze sem za covidu byl chvilema tak vystrasenej, kdyz sem videl videa z nemocnice v Lombardii (IT), kdy tam bylo svetove poprve videt, co muze covid napachat a vypadalo to jak z nejakyho postapo filmu, ze sem taky nekde napsal, ze bych strilel lidi, co serou na rousky (coz mi madam nyxi pompadurka nezapomina neustale pripominat, pokazde potesi :D), ale to je druhy extrem, nikdy bych nerikal "toto se hoax, muzete chodit bez rousky", stejne jako bych nikdy nerikal "toto se nedeje, na Ukrajine neni valka" atd. A on ten opacny pripad je, navic s obrim vlivem. A ten jeho vlib je to, co si rusacka propaganda preje.
Vic k tomu asi nemam co bych, snad chapes, jak to myslim.