• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOXICMANElon Musk respektive jeho firmy SpaceX (Falcon / Heavy / Dragon / Starship), Tesla, Starlink, Neuralink, Boring, xAI
    Oběžník pana ředitele:
    Existuje tu klub [Twitter - rychloblogy] ... kdo chce každodenně debatovat o této síti, postovat třeskutě vtipná meme, doporučuju se přesunout tam, tady nechám fakt minimum.
    rozbalit záhlaví
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    SEJDA: ee??

officialni zprava https://twitter.com/support/status/1714429406192582896?s=46

zkouseji to na NZ

"Starting today, we're testing a new program (Not A Bot) in New Zealand and the Philippines. New, unverified accounts will be required to sign up for a $1 annual subscription to be able to post & interact with other posts. Within this test, existing users are not affected."

me to docela i dava smysl - ziskat neomezeny pristup ke generovani platebnich karet je dnes skoro nemozne. s boty si to poradi dobre. Problem ale je trosku s anonymitou, ktera zmizi respektive, konkretni clovek bude vzdy dohledatelny pro legal.
    PES
    PES --- ---
    SEJDA: případně to může být "za první post" ;-)
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    MRAKY: klidne to muze byt za jeden post, vzdyt mas uz neomezeny pausal blue za 10 na mesic.
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    SEJDA: ten text je zavadejici. ta cena ma byt $1 za rok.... evidentne chcou opravdu delat overovani lidi prez platebni brany.
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    YMLADRIS: nejdrahsi SMS vsech dob :)
    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---
    Tak asi "víme první"

SATAI
    SATAI --- ---
    Včera mne pobavilo motto...

TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    @SpaceX
    Starship fully stacked while team prepares for a launch rehearsal. We continue to work with the FAA on a launch license

TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    :)
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    SN0WCRASH: zatím nic, až to získají, bude sláva, to určitě zaznamenáš :)
    SN0WCRASH
    SN0WCRASH --- ---
    TOXICMAN: Ako su na tom inak s FAA, mozu uz startovat?
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    The hot staging ring has been re-installed on top of Booster 9 this evening clearing the way for the next full stacking soon.
    10/15/23
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    KAERO: ja som pozeral ten youtube co tu bol linknuty, lebo zrovna v case startu mi blbnul twitter, teraz pozeram, ze spacex tam tiez mal coverage ale bol to stream nasa, tak mozno preto tam neboli take tie udaje, na ktore sme zvykli u spacexu
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    PES: Car as a service.
    PES
    PES --- ---
    TL;DR verze: Pokud v budoucnosti nabouráte, budete měnit posléze nejspíš rovnou celé vozidlo...
    Auta jako angličáky. Tesla znovu vynalézá výrobu automobilů - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/auto/zpravodajstvi/tesla-giga-casting-unboxed-vehicle-gigaliti-toyota-volvo-tesla-model-y.A231011_231834_automoto_lobl
    KAERO
    KAERO --- ---
    DZODZO: jsem se koukal na stream na twitteru a tam to videt bylo. No ale na start jsem se dival po docela dlouhe dobe, a jedno velke zklamani. Zadna telemetrie, spodni ukazatel letu nebyl plynuly ale skokovy, takze jsem nemel odhad za jak dlouho mam zas koukat abych videl danou udalost... Skoda.
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    Pristavanie boosrerov zo vcera, vo feede to nebolo vidno

https://twitter.com/SpaceX/status/1713231021112766530
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DZODZO: v tomhle ohledu je ovšem neziskový celý internet :-) a důvod, proč se novináři začali schovávat za paywally. Ale to už je tu hodně #offtopic ...

Pointa prostě je, že já už jsem si zaplatil za mobil nebo notebook a internetové připojení. A to by mi mělo umožnit vidět obsah, který je někdo jiný na Internetu ochoten vytvořit a vložit zadarmo. Placené sociální sítě jsou vlastně inverzní adblock - je to blokace free obsahu, dokud nezaplatím :-)
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    XCHAOS: jaky banner? is this some peasant joke i'm too adblock to understand?
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    E2E4: ty jo, neziskovej je Mastodon, ne NYX. Když si neplatím prémiovku, čumí tu na mě banner (je vtipný, jak za mých mladých let ten stejnej formát banneru znamenal, že je to pruh prakticky přes 3/4 obrazovky... zatímco dneska je to takový směšný obdélníček, vzhledem k růstu rozlišení monitorů :-)

Faktem je, že diskuzní fóra, jak je NYX, jsou jednoznačně boomerský formát komunikace. Mládež je fakt někde jinde. Ale jak ji dostat na Mastodon, to nevím. Část mládeže bude alternativnější a ta se tam podle mě srocovat bude (vlastně se to už děje) - ale čím zaujmout mainstreamovou mládež, to je složitá otázka.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    MAKROUSEK: vsak to vidim na tiktoku, kterej prave testuje to placeni :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam