• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOXICMANElon Musk respektive jeho firmy SpaceX (Falcon / Heavy / Dragon / Starship), Tesla, Starlink, Neuralink, Boring, xAI
    Oběžník pana ředitele:
    Existuje tu klub [Twitter - rychloblogy] ... kdo chce každodenně debatovat o této síti, postovat třeskutě vtipná meme, doporučuju se přesunout tam, tady nechám fakt minimum.
    rozbalit záhlaví
    ARAON
    ARAON --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    MRAKY: Tak to ma bejt..pekne jako u KYC smenaren kdyz chces brat crypto..Dolar rocne je pohoda. Ja bych to zvednul na 10 dolaru rocne klidne. Meta to do tri mesicu okopci.
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    SEJDA: ee??

officialni zprava https://twitter.com/support/status/1714429406192582896?s=46

zkouseji to na NZ

"Starting today, we're testing a new program (Not A Bot) in New Zealand and the Philippines. New, unverified accounts will be required to sign up for a $1 annual subscription to be able to post & interact with other posts. Within this test, existing users are not affected."

me to docela i dava smysl - ziskat neomezeny pristup ke generovani platebnich karet je dnes skoro nemozne. s boty si to poradi dobre. Problem ale je trosku s anonymitou, ktera zmizi respektive, konkretni clovek bude vzdy dohledatelny pro legal.
    PES
    PES --- ---
    SEJDA: případně to může být "za první post" ;-)
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    MRAKY: klidne to muze byt za jeden post, vzdyt mas uz neomezeny pausal blue za 10 na mesic.
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    SEJDA: ten text je zavadejici. ta cena ma byt $1 za rok.... evidentne chcou opravdu delat overovani lidi prez platebni brany.
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    YMLADRIS: nejdrahsi SMS vsech dob :)
    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---
    Tak asi "víme první"

SATAI
    SATAI --- ---
    Včera mne pobavilo motto...

TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    @SpaceX
    Starship fully stacked while team prepares for a launch rehearsal. We continue to work with the FAA on a launch license

TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    :)
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    SN0WCRASH: zatím nic, až to získají, bude sláva, to určitě zaznamenáš :)
    SN0WCRASH
    SN0WCRASH --- ---
    TOXICMAN: Ako su na tom inak s FAA, mozu uz startovat?
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    The hot staging ring has been re-installed on top of Booster 9 this evening clearing the way for the next full stacking soon.
    10/15/23
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    KAERO: ja som pozeral ten youtube co tu bol linknuty, lebo zrovna v case startu mi blbnul twitter, teraz pozeram, ze spacex tam tiez mal coverage ale bol to stream nasa, tak mozno preto tam neboli take tie udaje, na ktore sme zvykli u spacexu
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    PES: Car as a service.
    PES
    PES --- ---
    TL;DR verze: Pokud v budoucnosti nabouráte, budete měnit posléze nejspíš rovnou celé vozidlo...
    Auta jako angličáky. Tesla znovu vynalézá výrobu automobilů - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/auto/zpravodajstvi/tesla-giga-casting-unboxed-vehicle-gigaliti-toyota-volvo-tesla-model-y.A231011_231834_automoto_lobl
    KAERO
    KAERO --- ---
    DZODZO: jsem se koukal na stream na twitteru a tam to videt bylo. No ale na start jsem se dival po docela dlouhe dobe, a jedno velke zklamani. Zadna telemetrie, spodni ukazatel letu nebyl plynuly ale skokovy, takze jsem nemel odhad za jak dlouho mam zas koukat abych videl danou udalost... Skoda.
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    Pristavanie boosrerov zo vcera, vo feede to nebolo vidno

https://twitter.com/SpaceX/status/1713231021112766530
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DZODZO: v tomhle ohledu je ovšem neziskový celý internet :-) a důvod, proč se novináři začali schovávat za paywally. Ale to už je tu hodně #offtopic ...

Pointa prostě je, že já už jsem si zaplatil za mobil nebo notebook a internetové připojení. A to by mi mělo umožnit vidět obsah, který je někdo jiný na Internetu ochoten vytvořit a vložit zadarmo. Placené sociální sítě jsou vlastně inverzní adblock - je to blokace free obsahu, dokud nezaplatím :-)
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    XCHAOS: jaky banner? is this some peasant joke i'm too adblock to understand?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam