BRAMBOROVY_KRAL: já ale taky Twitter už víc jak rok nepoužívám, víceméně když se mi rozbil mobil, tak na nový jsem ho už nenainstaloval, současně mi odešel i notebook a jsem liný si obnovit heslo, k jednomu z účtů by dokonce přišlo na email do domény, která mi propadla. Jsem ale Elonovi vděčný, že díky jeho demencím na Twitteru tolik lidí objevilo Fediverse a Mastodon - viz
[Mastodon 🐘 / Fediverse - decentralizovaná sociální síť]V záhlaví je jasně uvedené, že konverze ohledně Twitteru patří do jiného klubu, který je na Twitter vysloveně zaměřený. Nevím, co na tom na tom kdo nechápe. My se chceme bavit o legaci Elonových firmách, navzdory názvu klubu hlavně o SpaceX a Tesle. Umírněnou polemiku s jeho skalními fanboys a fangirls tu vedu taky, ale především nechci přijít o další videa startů Starship a všemožné informace, které s provozem raket souvisí a tím pádem by bylo dobré si na generické trollení založit jiný klub (ostatně, třeba i Piráti tu mají takhle 2 kluby, jeden spíše informativní, druhý polemický...)
BRAMBOROVY_KRAL: on ale psychopat docela dlouho nebyl... nicméně, asi je ok založit mu osobnostní klub, ale jinak tenhle klub je pro lidi, co diskutují jeho výtvory... osobnost mi nezajímá, dokud není můj šéf (což není - to jsem vyřešil odchodem z Twitteru, tam by mi skutečně šéfoval, de-facto). Jinak trvám na tom, že ostatní oligarchové jsou horší (Gatesův Microsoft pokazil šance, aby celý IT svět byl něčím jiným, mohli jsme mít na všech workstationách Unix a všechen SW kompatibilní s Unixem... brečel bych... to i Steve Jobs byl lepší, protože na tomhle snu pracoval, většinu života... o Jeffovi Bezosovi a Amazonu raději nemluvit... vlastně Elon byl dlouho jediný cool oligarcha široko daleko no a že už není cool... no, to se dalo čekat, ale pořád je jich spousta horších)