TRANCEWARP: Covece asi ne. Je to jen moje dojmologie a nemam hlubsi research ani data, ale rekl bych ze je to proste nejaky narizeny EU ktery musej splnovat vsechna auta. Treba muj starsi mercedes cetl znacky. Znacka 50 a na headup displeji se mi objevila 50. Vzal jsem to na vedomi a jel klidne sedesat. Novy audiny kdyz je 50 a jedes 60 ti kopou do pedalu, aby ti jako rekly ze jedes rychle. Novy volva zase pipaj, ze jako prekracujes rychlost. Zkousel jsem to vypnout, ale tim vypnes cely to cteni znacek, coz zase nechci. Chci aby mi to jen dalo oznameni kolik kde mam jet, ale to je proste dany EU a tim, ze tady jsou lidi zvykli jezdit o 10% rychleji nez je znacka/radar a vis ze ses v pohode, zatimco treba v rakousku nebo ve francii uz to mas za 100 eur. Novej Skovej mercedes mi znicehonic 2x v Blance zpomalil ze 70 na 50 a to celkem razantne, takze auto zamnou me vzdycky vytroubilo co jsem to za curaka. Passat mi to zadupnul sam od sebe kdyz jsem jel dolu na barrandove, proste 70 na tempomat a auto najednou zastavi jako kdyby prednim byla neviditelna prekazka, pritom tam nic nebylo..ale auto mi stahlo pasy abych se pripravil na naraz atp..Scary moment. Tesla je furt daleko pred ostatnima v techhle systemech, ale ani tam to neni vubec dokonaly a radi bych ti koupit si nejaky auto do roku 2020 no. Tam tyhle silenosti jeste uplne nebejvaj imho + samozrejme neco jinyho jsou adaptabilni tempomaty a podobny veci a neco jinyho FSD/autonomni rizeni.
V cine kazdopadn ty regulace moc nejsou, takze tam do toho slapou slusne.
Several Chinese cities are actively involved in testing and deploying autonomous vehicles, including Beijing, Shanghai, Shenzhen, Guangzhou, and Wuhan. These cities are either piloting robotaxis, autonomous delivery services, or both, and are often at the forefront of autonomous driving development.
https://www.reuters.com/world/china/beijing-unveils-plans-boost-driverless-vehicle-use-capital-2024-12-31/