• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOXICMANElon Musk
    ALCATOR
    ALCATOR --- ---
    KOUDY: Máš nějaké "TL,DR" toho, jak to hodlají změnit?

Co mi ten hypotetický Amazon algoritmus začne nabízet místo záchodového prkýnka?
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    ALCATOR: Ted se starymi algoritmy ano. AI tohle do roka zmeni a algoritmy se tomu prizpusobi. O tom psal Elon. Maka na tom uz i Meta a Tiktok. Zkus mrknout na nejake nove marketingove podcasty treba.
    ALCATOR
    ALCATOR --- ---
    KOUDY:

"Milý Amazone. Koupil jsem si záchodové prkýnko, protože jsem potřeboval záchodové prkýnko. Netuším, co si slibuješ od toho, že mi odteď budeš zobrazovat 30 reklam na záchodová prkýnka denně, protože naprosto nehrozí, že bych si kterékoliv z nich koupil "do zásoby".

S pozdravem..."

Je naprosto v pořádku, aby ti algoritmus navrhoval "Všiml jsem si, že jsi četl článek / koukal video *Úvod do kvantové fyziky*; dovol, abych ti doporučil *Kvantová fyzika pro mírně pokročilé*!

Jenže kupodivu, reklamní algoritmy místo toho jedou tím výše ilustrovaným systémem záchodových prkýnek.
    E2E4
    E2E4 --- ---
    STINKY: ja bych jen upřesnil, že to není trénování ChatGPT na grokopedie.

jen ChatGPT prostě používá kromě vnitřních znalosti někdy i výsledky vyhledávání na webu (používají teď primárně google). ty holt občas najdou i stránku grokopedie, kde se o daném tématu něco píše a použijí ji jako jeden ze zdrojů..
    PES
    PES --- ---
    STINKY: to bude u GPT do režimu AltRight / Rednecks 🤣🤣🤣
    SATAI
    SATAI --- ---
    STINKY:

thisisfine.gif
    STINKY
    STINKY --- ---
    Latest ChatGPT model uses Elon Musk’s Grokipedia as source, tests reveal | Grok AI | The Guardian
    https://www.theguardian.com/technology/2026/jan/24/latest-chatgpt-model-uses-elon-musks-grokipedia-as-source-tests-reveal

Nakonec největší Elonův odkaz bude to, že svýma hovnama zasere celý kyberprostor.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DZODZO: Nikdy žádná nebude, kdyby byla, tak na ty služby státy uvalej spotřební daň z AI :-)
    SADY
    SADY --- ---
    DZODZO: spis to ani nevypada jakoze vubec nekdy bude... ta imploze bude ohlusujici
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    XCHAOS: Vzdyt si to platis normalne. Muzes si to bud koupit jednorazove, nebo v ramci predplatnyho..U nemeckejch aut platis zase za ruzny veci v aplikaci, treba nazavisly topeni nebo odemykani auta pres telefon apod :). Neni to nic novyho ani nic s cim by prisla tesla jako prvni .)

Mercedes-Benz offers two types of subscriptions: all-inclusive, flexible car access for a monthly fee (via Mercedes-Benz Mobility or partners like SIXT) and on-demand digital extras/performance upgrades via the Mercedes me Store. These programs allow for short-term, commitment-free driving or unlocking features like faster acceleration (60-80 hp boost) and remote services.

Key Aspects of Mercedes-Benz Subscriptions:

Car Subscription (Vehicle Access):
    Flexibility: Monthly subscriptions with no long-term commitment.
    All-Inclusive: Costs typically cover insurance, maintenance, tires, and taxes.
    Focus on EQ: Highly utilized for Mercedes-EQ electric models.
    Digital Extra Subscriptions (On-Demand Features):
    Performance Upgrades: Subscription-based acceleration increase (e.g., EQE/EQS models) for faster 0-60 mph times.
    Remote Services: Access to features like Remote Engine Start, Lock/Unlock, and vehicle tracking via the Mercedes-Benz app.
    Other Digital Extras: Navigation, entertainment, and GUARD 360° packages.
    Management:
    Services are managed and renewed via the Mercedes me Store or mobile app.
    Many services have a complimentary period, after which they require a subscription.
    Cancellations can be made monthly through the Mercedes-Benz account.
    PES
    PES --- ---
    DZODZO: ještě ne, ještě jsou ve fázi "rozdáváme drogy před školou zdarma"...
    ...až bude závislost těžká, tak to teprv přijde "zaplať či zhebni".
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    XCHAOS: platit za sluzby to by bolo co! :) myslis, ze uz je niektora "AI" firma ziskova?
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    KOUDY: ok, ale asi ani oni, ani já jsme nečekali, že trik bude "zaplatím si $99 a month for an FSD subscription", nasdílím svoje auto jako robotaxi a budu čekat, jestli si na sebe vydělá, jestli mi to bude stát za čištění interiéru pozvraceného opilci, apod.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    XCHAOS: vsak jsem taky nemyslel tebe, ale mistni pesimisty, kteri tvrdi ze humanoidni roboti nikdy cloveka v tovarne nenahradi..ze ai nikomu praci nevezme..ze tesla nikdy nebude jezdit bez ridice..etc..
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    KOUDY: tak pozor, já v klubu [Nepodmíněný Základní Příjem] tvrdil, že nám AI vezme práci, už dobrých 10 let předtím, než nějaké použitelné LLM existovaly.

V NYX klubu "já vám to říkal" mám nezastupitelnou úlohu!
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Nyxaci v klubu o Elonovi..To bude jeste trvat leta, nez nejaka AI vezme lidem praci..

tech firmy uz rok..

Amazon propustí tisíce lidí - Novinky
    https://www.novinky.cz/clanek/ekonomika-amazon-propusti-tisice-lidi-40559193
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    MAWERICK: Urcite za tim bude i setreni nakladu + elektricky auta nebudou potrebovat takovej servis. Nekde jsem o tom cetl dva clanky asi dva roky zpet..jak velky automobilovy znacky v tomhle teslu zacinaj kopirovat. Zkusim to dohledat.
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    Protože I když je otázka nakolik "to lidi chtěj" a nakolik to prichazi z druhé strany tím že firmy nejdřív chtějí ušetřit:)
    Ale nějspis je to jedno protože konečnej vysledek je stejnej
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    KOUDY: Ok. Fér point:)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    MAWERICK: Tesla je prave skvela v tom, ze zadnou sit prodejcu nema a proste jede online. Plno automobilovejch znacek ji v tom kopiruje a rusi svy showroomy a taky se vic presouva do onlinu. Mlada generace si chce auto koupit jako nakup na rohliku. Nechce moc nikam chodit a vybirat hodinu ve vzorniku latek a barev apod :)..Ale cybercab s volantem by byl imho supr mestsky auticko.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam