PES: tvoje argumentace se zabejva technikaliema, je vcelku jedno jestli dovolis jednu nebo dve nemovitosti free
zasadni je, ze prace musi bejt malo zdanena a majetek hodne
protoze jinak ten co ma majetek uz o nej nikdy neprijde a ten co ho nema, ho nikdy neziska
a to ti vyrobi stale se rozsirujici vrstvu chudejch lidi a extremne rychle bohatnouci vrstvu bohacu a superbohacu, ktery pak muzou squeezovat zbytek populace o to malo, co si vydelaj
argument zaplatil jsem si to ze svejch zdanenejch penez a vy mi to ted berete je sice legit, ale jeho vaha je mensi, nez argumentace nahore a to ze socialni nuzky musis zavirat
navic existujou papery od ekonomu, ze se k tomu da dostat postupne, tzn. treba kazdej rok ty sazby menit postupne a nezpusobit tim sok
se podivej na anglii, kde uz jako dospelej produktivni clovek NEMAS sanci si koupit nemovitost, ale mas mnoho prilezitosti o ni prijit
tam smerujeme velmi rychle
a bohuzel presne lidi s tvoji argumentaci tomu brani a protoze vetsina z vas ma o ekonomii male povedomi ( ja mam statnice z vse), tak bavit se s vama je emocionalni a ne racionalni debata