PES: já nevím, já nejsem expert na FAA ani elonolog... no ale strikntě vzato, Bezos taky hodil někomu obří booster na hlavu a ani přesně neví kam (nebo je ohledně toho strašně tajnůstkářský, minimálně... ale aspoň měl štěstí, že to nebyl efektivní ohňostroj nad frekventovaným koridorem dopravních letadel...)
Myslím, že největší průšvih nebyl ohňostroj samotný, ale to, že to nedopadlo v ohlášené oblasti (zase ohlásit jako zakázanou obraz obrovskou výseč nejen nad Mexickým (Americkým/Trumpovým :-) zálivem, ale ještě nad kusem Atlantického oceánu je pravděpodobně neprůchozí).
Svým způsobem, Blue Origin je na tom teď podobně, jako ULA: mají hodně zajímavé vysokoenergetické horní stupně (hned několik různých s min. 2, možná více typu kyslíkovodíkových motorů). Ale SpaceX jediní umějí vícenásobně použitelné první stupně, a to v hodně různých velikostech. Posadit na Superheavy spolehlivý kyslíkovodíkový horní stupeň, byť expendable, to by vytvořilo zdaleka nejefektivnější nosnou raketu současnosti: klidně 70t k Měsíci (ne 7t nebo kolik, jako o New Glenn). Je celkem jedno, jestli by se použily motory BE-3 nebo RLA-10... Starship je strašně zajímavý koncept vícenásobně použitelného 2.stupně, ale je viditelně overengineered. A zbytečně se bude provozovat bůhvíkolik startů, kde by stačil jediný (speciálně po TLI a TMI ty stupně končí v hlubokém kosmu a nepadají zpět za Zem, takže to, že stačí jeden start místo co já vím, pěti dotankovávacích, by sama o sobě byla úspora... třeba emisí, že...)