já jsem byla po pěti dnech ve stájích, málem mě klepla pepka, snad ani popisovat nebudu, by mě mohlo fakt trefit ještě před tím rokem 2016 (máme až za půl hodiny)....
nicméně - odpoledne se mi podařilo vnutit se na vyjížďku... s koněma, s kterejma jsme nebyli. Stormy je nervák a prudič, Chaz je taková ta kobyla, co musí všemu velet, Tilly je laxouš - a hádejte, jak to dopadlo - největší problém byl s Tilly... jako takovej, že jsem se nakonec s Nedem vrátila o něco dřív, protože mě nebavilo pořád ho pacifikovat (když byl za ní, tak se snažil jí dohánět a čuchat k zadku, když byl před ní, tak se pořád otáčel a nečuměl si pod nohy - tak nevím, mohla být v říji? Se Stormym i s Chaz úplně v pohodě - nebyl problém jít v řadě za nima, nebyl problém jít vedle nich (žádné závodění atd.).
Je pravda, že Stormy je ob výběh, chodíme kolem, takže toho má "očuchanýho" a "okoukanýho", Chaz má výběh u poníků, kde Neda čistím, takže Tilly je asi nejvíce "neznámá"....
Byla to sranda, napřed byl celej divokej z toho, že se odpojujeme od ostatních koní - a pak mu došlo, že jde DOMŮ a těsně se natěšil - a pak mu zase hned došlo, že jestli chce domů, tak že pravidlo zní že se jde pomalu a slušně, tak se hrozně snažil dělat slušňáka...