NYEMI: hlásím, že koně vidím :-)
Dneska mám dva zážitky.... jsme s Nedoušem oba po operacích, takže se vodíme navzájem na procházky... no a dneska vidím že v kruhovce (jediné jakžtakž nezabahněné místo v širém okolí) je Foxy s majitelkou... tak jsme se tam zastavili na kus řeči, Nedouš se začal popásat... majitelka prej "já ti něco ukážu"... mno tak jsem viděla kobylu, co se majitelce vyškubla, otočila k ní prdelí a za vyhazování zadníma odcválala (majitelka "ona si chce hrát" - jako tvl, kopyta jí sviští kousek od hlavy a prej si chce hrát?). Pak chtěla aby kobyla couvala a kobyla normálně regulérně šla na zadní a hrabala po ní předníma - to prosím dvakrát při různých příležitostech.... jako i laxouš Nedouš se přestal popásat a trval na tom, že se na to nemůže dívat a že bychom měli jít pryč....
... druhá historka je veselejší - chtěla jsem Nedoušovi alespoň spláchnout nohy, aby na nich neměl (cca na deset minut :-)) blátivé koule - to se mu moc nelíbilo, ale furt se otáčel za hadicí, tak jsem mu jí ukazovala, že z toho teče voda a on začal nastavovat tlamu a pil z hadice :-) Z kýble pak už ne, tak si myslím, že si spíš hrál než cokoliv jinýho - a nebo mu chybí tekoucí voda - je pravda že na trailech vždycky pije z potoků....