Hej, ja jsem z klubu vyloucila jen kornelu a lean, protoze muzu, za ruzovy kone jsem rada :))
Jinak mam ted hafec casu, protoze konicci vstavaji v pet, coz zjistily i princezny, muhuhehe... Ale zaslouzite si cely pribeh!
Jela jsem na larp se Sol. Domluvila jsem se s orgama, udelali jsme mi roli ponyexpresu, ze budu po hernim uzemi rozvazet postu. Zaroven pry si sem mela privest kone i jista slecna. Jala jsem se s ni domlouvat ohledne konu, a zacalo to byt nejake slozite. Slecna mela furt nejaky divny kecy a pak mne hodne dlouho presvedcovala, ze jeji kun je v pohode a ze rozhodne neni potreba trem stum hracu (co zaplati vstup a chteji si zahrat larp) vysvetlovat, co je kun, a jak je vsechno super.
Nu dobra, vyignorovala jsem ji a napsala o konich pro hrace nejaky papir.
Na zaver jsem zjistila, ze mlada dama si priveze jeste kamaradku s konem. No, princezny.
A pak to zacalo, kdyz jsem prijela. Princezny prudily do vsech, protoze furt neco chtely, ale samy delaly hovno. At uz slo o mistovani vybehu, noseni vody v tom vedru, nebo proste byti s konma. I projet se byly kazda asi deset minut, jedna jeden den, druha druhej. Jejich kone byly otraveny v ohrade, porad utikali za Sol. Sol jsem totiz nechala past mimo vybeh, protoze tam uz nic k jidlu nebylo, a porad jsem se ji venovala. Po hernim uzemi jsem s ni jezdila, delala sou a vubec. Kone utikali, princezny povykovaly, a ruzne mne ocernovaly, protoze jsem zla, kdyz jejich kone utikaji.
Pozdeji jsem zjistila, ze jedna majitelka tu celej jeden den nebyla. Prej v praci byla, ale hajtru, takovou ponicku sikovnou tu nechala.
No, a dnes rano kone, svete div se, utekli, pac nemeli ani vodu, ani jidlo, z vybehu nezustala ani travicka. Sol se necha chytit uplne na pohodu, takze za mne dobry, ale princezny se zase vztekaji. Jsou na kone hrube, protoze preci kone jsou hloupi a zli, ze utekli... No, priznam se, ze ted v zaveru se jim uz otevrene smeju, protoze se ukazuje, kdo ma kone zvladlyho.
A fotky urcite budou v tydnu.
Jsem strasne zla, protoze mam skodolibou radost. A co, Sol je skvela, poslusna, zaslouzi si, abych na ni byla hrda!