• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PESKoně a přirozená komunikace a vselijaka dalsi zvirena
    CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    NYEMI: no to je taky možnost... :-)) Zkus to na příštím focení a uvidíme, jestli ti porota uzná nějaké body za umělecký dojem :-)) Tentokrát teda nic moc - ale to už jsme ti napsaly - chybí čabraky, lesklé železo a kůň vůbec nevypadá "akčně"... možná by se tam našel bodík za tvůj kostým, když jinak nedáš....
    CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    ... já jsem svoje kozy stěhovala po hádce s expertkou... protože mě sralo, že já se starám i o její kozy (včetně čištění jejího chlívku každý týden) a ona má pak drzost ještě mi tvrdit, že má právo nakládat s MÝMA kozama, jak uzná za vhodné (např. vypustit týdení kůzlata na parkoviště, na kterém se sjíždí školka - tj. tříleté děti, které absolutně netuší jak se chovat ke zvířatům a které NIKDO nekontroluje, protože expertka stojí u stolu s občerstvením a vykecává s rodiči)....

jsem myslela, že když se odstěhuju a přestanu tam na ní makat, tak že jí alespoň dojde, co všechno jsem dělala já (třeba krmila kozy, brala její kozy na procházky, na pastvu atd.) - tak ne, ona se beze mě obejde... prostě "se" tyhle věci (jako krmení, pasení) dělat nebudou... jen se bude dojit.... trochu jako ta příhoda s vesnicí v rozvojové zemi - co se jí bílí utlačovatelé složili na krávu, vesnice slavně dostala krávu, přivázala jí u kůlu na návsi, všichni si chodili dojit - a kráva za týden chcípla, protože samozřejmě nebylo ničí povinností krávu krmit nebo napojit, že....
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    CAROLIAN: Moje pena u ust? :))
    CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    PES: srážka s realitou.... kůzlata v původních stájích... hubené chudinky, ječící za mřížema... (ty moje, ač celkově menší, jsou mnohem kulatější - a můžou si vesele poskakovat, protože nejsou oddělený od mámy 17 hodin v kuse).... Expertka vlastnící kozy se ohání tím, že "se" přeci kůzlata můžou na noc odstavovat (ano, v šesti týdnech, ona to dělá od tří - a nepřijde jí divný, že jí jedno kůzle už umřelo; a na dnešek byly odstavený minimálně 17 hodin - od šesti od večera - to jsem přišla do stájí a už byly oddělený a přijela se o ně postarat v 10:50).... tahle expertka před dvěma dny troubila na mého koně... ano, neměl stát na volno ve slepé uličce, ale troubit na koně je imho dost idiotskej nápad, i když je to laxouš Nedouš...
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    CAROLIAN: me tam chybi naka pekna cabraka!
    PES
    PES --- ---
    CAROLIAN: Copak? Dvojitá porce vtipné kaše k snídaní anebo (další) srážka s realitou u Vás za Louží? ;-)
    CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    NYEMI: jo a ty vůbec nevypadáš jako krotitelka koní... chybí tam akce - vyvalené oči, pěna od úst a tak....
    CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    NYEMI: no hlavně mě to přijde takový ošizený... kde jsou ostruhy, bičíky, řetězy????
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    Skoda, ze nemam zadnou poradnou, kde ma ty zadni do x, jak dela ten prekrok!
    Zbytek alba zde .

CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    ... ale jinak ňuňu...
    CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    hmmm... ona JE docela velkej kůň, jak na ní teď tak koukám.....
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    A jeste jsem ji ted vecer nutila chudinku pozovat.

PES
    PES --- ---
    CAROLIAN: Všude vylezou, všude vlezou... horší jak trpaslíci...
    CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    jinak když je tak krásně, je dobré vzít kozenky na pastvu, na čerstvou travičku, že.......... ehm...
    (ta černá hlavička v rozsoše, na kterou ukazuje mladej, je koza...)

CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    NYEMI: vidím, že máš barevně sladěné vodítko a sedlovou dečku.... ale ty vůbec ke koni neladíš!!!!! Červené doplňky k tyrkysové, kdo to kdy viděl, no????????
    PES
    PES --- ---
    NYEMI: Přes děti zaniká oř...
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    Dneska nebyla lavka, byl tunel. Ale ten neni zajimavej, zajimavejsi je more deti.

NYEMI
    NYEMI --- ---
    Obavam se ze oni umi mluvit velmi dobre. Jen si lidi muzou alibisticky rict ze ne, pac se lip ignorujou.
    PES
    PES --- ---
    ANABEL_LEE: Jak někdy žertuji já "...jen kdyby ta němá tvář mohla promluvit.", na což obvykle majitelé, poté co jim to dojde i s důsledky, reagují zděšeným "Šmarjá, jen to NE!"
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    CAROLIAN: jo, lidi to nechapou, ze ti zvire muze rict, co chce. Nekteri tvrdi, ze zvirata nemaji dusi... to je no comment :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam