CAROLIAN: Hele, dobre. Bohuzel jsem se k Normenovi dostala dneska zase az vecer, takze uz se serilo. Nejdriv dostal na zada pytel psenice, tak 30-40kg. Ono se to dobre presypalo na dve pulky, takze to na nem pekne sedelo. Tak jsem ho s tim na zadech povodila, a vaha mu zjevne nevadi. Pak jsme si dali kratkou prochazku v lese tezkym terenem, a prestoze byl hodne vzrusenej, stacilo mi slovo a hned se soustredil na mne. Ihned zastavil, nechal si odstup a nespadl na mne. Sli jsme v lese napric strmym krpalem, mezi spadanejma vetvema a stromama, a presto se zarazil ve stronzu, jakmile jsem porucila (coz je u nej strasne vtipny, protoze se nosi uplne jinak, nez jsem zvykla od Sol, je porad jak modelka). Alespon k necemu bylo, ze na mne tenkrat skocil, je videt, ze ted uz si dava majzla.
Pak za odmenu na parkovisti pred domem (ve vybehu, kde bezne trenuju mame bahno a je to mirne sikmy, coz mi prijde extra nedobry na jakykoliv prvni pokusy) dostal na zada nohu. Pak jsem si vylezla na zidku, ruzne se o nej opirala, to mu nevadilo. Sledoval, co po nem budu chtit, trochu se snazil ustupovat pred tlakem, ale nebyla v tom panika, spis zkoumal, co se po nem chce. Pak jsem vedle nej poskakovala, to se mu strasne nelibilo, ale po chvili trosku otupel a nakonec jsem si na nej naskocila a la pytel brambor a visela pres nej. Zadny drama se nekonalo, tak dostal pochvalu a mohl domu. Tech deset vterin na jeho zadech stacilo.
Teda pak jsem ho za odmenu nechala na volno prozkoumat zahradu pred domem (tam on nesmi, on ma striktne jen ohradu, takze to pro nej byl svatek). To uz byla vicemene tma. A kdyz se ochomejtal kolem verandy, kde mam schody, tak jsem si na nem jeste zapytlela a je vtipny, ze to uz mu bylo jedno, protoze se venoval prozkoumavani asi milionu novejch veci, co tam je.
Jinak to uz je podruhy, co jsem si vsimla, ze kdyz je necim zaujatej, tak se sebou necha lip manipulovat.
Jo a zejtra ma prijet rano kovar, tak doufam, ze ho zmanipuluju kyblem zradla, aby si nechal uelat zadky. Normena, ne kovare.