• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PESKoně a přirozená komunikace a vselijaka dalsi zvirena
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    Nebezpecny hrebec!
    Musim celit jeho vytrvalym pokusum mne udusit chlupama, ktery z nej opadavaj v hrstech.

CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    PES: jj..... prostě vegáč.... já to nutně pošebuju... cca před měsícem se mi zdravotně složila dcera, takže lítáme po doktorech, do toho škola neochotná vyjít jakkoliv vstříc (chtěli jsme nějakou úpravu rozvrhu - aby třeba nemusela nahrazovat zmeškané každodenní tělocviky, když sotva chodí atd., a mohla vynechat některé laborky - je v sedmé třídě, takže imho žádné drama), takže jsme řešili přestup do virtuální školy, plus starší je v osmičce, takže opět řešení, co s ním od září.... výsledek je, že mám oba puberťáky doma, takže vyrazit za koněm, který MLČÍ a nehádá se a spolupracuje, je prostě balzám na nervy.... byl by to, i kdyby šíleně chcalo, ale s tím sluníčkem je to lepší.... :-))
    PES
    PES --- ---
    CAROLIAN: A také co bychom dali za takovéto počasí na prodloužený 4-denní víkend Velikonoc
    PES
    PES --- ---
    CAROLIAN: Vlastně taková úplně nudná procházka :-))) Nikdo nezlobil, nikdo se neplašit, jen nacpání pupku... tak nějak?
    CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    tak ani nevím, jestli to sem psát.. .vlastně není co... včera jsem se za koněm nedostala, tak jsem byla zvědavá, co bude dneska dělat - a vlastně se nic nedělo.... akorát jsme se po delší době dostali do lesa - přímo v lese teda ještě pořád děs běs, šílený močáloviště, ale kopce už vyfoukaný a vysušený (bylo 27 - 28 stupňů - děsný šok, ještě v neděli byla poměrně kosa a hnusně), tak jsme si tak pěkně jeli, žádné drama.... sluníčko, vegáč.... za odměnu místo mlsků výlet na loučku a volnost k pasení - kdyby to nebyl kůň, tak by asi blahem chrochtal :-))
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    TARGI: Tak konskou mamofilozofii plusy neziskam, tak na to musim jinak! A dekuju! :))
    TARGI
    TARGI --- ---
    NYEMI: sry za ot, aje suprove kreslís ;)
    SUFFOCATE
    SUFFOCATE --- ---
    NYEMI: takhle nejak to vypada u nas doma s deseti mesicni holcickou. :D
    VAMPY
    VAMPY --- ---
    NYEMI: Haha to presne vystihuje situaci :D
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    Tema zuzlani mi neda spat, tak jsem udelala tematickej obrazek!

GIO
    GIO --- ---
    VAMPY: to spis viselo nekde pobliz jejiho dosahu.)) ona ji moc nenosila jeste.) je to takova ohlavkova lady)
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    LIENEN: Nesmis psat za jizdy! :))
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    VAMPY: imho ta uzdecka nekde visela u jeji huby :)
    VAMPY
    VAMPY --- ---
    GIO: To mu ale musel rozzvykat jinej kun ne? Jak by si jinak kun rozzvykal licnice tyjojo :O
    GIO
    GIO --- ---
    VAMPY: vzhledem k tomu, ze jsme dostali kobylu s uzdeckou, ktera ma rozzvykane licnice, tak se mi zuzlani voditka libi o to mene.) presne jak rikas.
    VAMPY
    VAMPY --- ---
    VAMPY: Mimochodem kun kteryho znam a kterej napred zacal zuzlat voditko a pak zacal hryzat oteze a kousat do lidi a pak dokonce i vyhazovat, to delal proto, ze se na nem vozili deti, ktery se mu na hrbete ruzne mleli, obcas vykrikovali a jeho to sralo.
    VAMPY
    VAMPY --- ---
    Otazka je proc to zuzla. Jestli je to nejaka stereotypie z duvodu kterej porad trva, muze se nevinne a roztomile vypadajici zuzlani voditka vyvinout do patologie obrich rozmeru. Pres prehryzavani a drzeni, vytrhavani otezi, vyskubavani voditka a utikani, po skubani hlavou az po kousani a utoceni. Porad je to mladej kun, kterej to muze prestat delat,ale muze si to takhle krasne “zdokonalit”. Znam kone ktery prave zacali zuzlat voditka a pak zacali rozkousavat oteze, kousat do lidi...ale vzdy zalezi na tom proc to to zvire dela
    LIENEN
    LIENEN --- ---
    LIENEN: Pardon za překlepy.
    LIENEN
    LIENEN --- ---
    NYEMI: Však si dělej co chceš. :-) já to nesnáším, zvlášť proto, že to snadno sklouzne v to, že je u toho kůň mimo a nevnímá. Stejně tak bych nikdy neobsedala koně který u toho má hlavu v kýblu. Každý máme nějaké zkušenosti a hranice co nám vadí a co ne. Ale nemyslím, že by zrovna zákaz žužlání měl lodstatny vliv na vztah.
    GIO
    GIO --- ---
    CAROLIAN: jj tohle si taky myslim, ze je dulezite. ze vylozene uplne ucelene ritualy nejsou samospasne. takze obcas za to schovam svou lenost dovest ponicky do staje a oskrabu a obalim je cajkama pro deti rovnou venku z ohrady a po jezdeni je dokonce necham napast.) taky si myslim, ze ta pravidelnost do detailu dodrzeovana muze vest k vynucovani takoveho prubehu vzdycky, neb je to pro ne jednodussi zejo
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam