• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PESKoně a přirozená komunikace a vselijaka dalsi zvirena
    PES
    PES --- ---
    Vedro a hic (+32°C ve stinu a na primem slunci to tahne nekde mezi +47..50°C)...
    Ani konim se nechce udelat ani krok, mozna tak do reky ke splavu, zde z te temer vyschle reky je alespon pred splavem trochu na omoceni - vetsina koni si tam dokaze drepnout anebo uplne slozit nohy pod sebe a do tune si lehnout.
    Hmyzaci velci, az takovi, ze na jeden kousanec je to peknych par ml krve a dira do kuze, ze ktere odkapava krev...
    PES
    PES --- ---
    Na procházce s "mlaďoškou" (hmyzáci žrali kobylu a kobyla žrala trávu jakoby měsíc byla na dietě - tu by si zasloužila + více kondiční práce :-))

CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    ňuňu....
    Horse rider slams British Dressage officials for refusing to let her mule join their club | Daily Mail Online
    http://www.dailymail.co.uk/...ider-slams-British-Dressage-officials-refusing-let-mule-join-club.html
    PES
    PES --- ---
    To je pech... "volné" koně a dokonce nabídka ať je vezmu ven... a práce tolik, že se tam snad ani nedostanu :-/
    CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    NYEMI: v Montereyským akváriu mají mořské vydry - obvykle tam jsou zvířata raněná, zotavující se, opuštěná mláďata a podobně... a obvykle je časem vypouštějí zpět do přírody.... Ovšem pak tam měli vydráka, který odmítal akvárium opustit a zůstal v blízkosti, hrál si v bazénku u akvárka a předváděl se turistům... Městem šla fáma, že je na výplatní pásce městské rady :-))
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    CHEVALIER: Jo, ten byl po pul roce v pohode a normalne lital. Ale nejak nechtel pryc.
    CHEVALIER
    CHEVALIER --- ---
    NYEMI: nelze si nevzpomenout na Zibrida...:-)
    GIO
    GIO --- ---
    CAROLIAN: jj Hvezda to ma rada.))
    CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    GIO: já myslím, že poně byli rádi, že se něco děje :-)) A některý koně mají vysloveně rádi, když je obíhá osobní služebnictvo a soustavně je drbe a onípává....
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    GIO: no Mates byl zas protivny vepredu, furt mi chnapal po otezich ale nechal se umravnit... takze jako jo, byli super :) a Nyemi ma urcite taky nejake ukazovatko a popohanitko
    GIO
    GIO --- ---
    NYEMI: ne oni to tak pry maji mito rika doktor, at jsem na to pripravena, ze kdyz nejsou zvykli na kontakt s clovekem tak ze jak je piplas , tak jsou ve stresu, no a ten muj holub byl tuhej druhy den..
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    GIO: Ale nepovidej. To musela byt tvrda lecba.
    GIO
    GIO --- ---
    no, modlim se, aby ji netrefil slak, oni ti ptaci se leci dost blbe, najednou pic a je po nich.. vim o cem mluvim, tez jsem lecila holuba( budu drzet palce
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    CAROLIAN: Jen se smejte :P Spadl v Praze kamaradce do bytu svetlikem, ale prisla na to az ve chvili, kdy holuba zakousl jeji kocour. Tak mu ho vyrvala z tlamy. No a ja jsem ho prevzala, protoze bud ho je treba zamordovat, nebo nekde pohodit, ale eticky jediny spravny reseni je vzit ho k doktorovi. Takze jsem do holuba nalila eticky prachy jako do konskyho zradla za mesic, picham mu atb, a holub se leci. Holubice. Jmenuje se Markyza LaFayettova, a je roztomila.

GIO
    GIO --- ---
    ale to s tou tusirkou nyemi nerikejte,.))
    GIO
    GIO --- ---
    NYEMI: my ted asi mesic a pul doslova dlabali na poniky)) coz se jim samozrejme naramne libi)) ale na vikend meli naplanovanou hromadnou detskou navstevu a lopotnou drinu s vozenim, heh)) trochu jsem se obavala, co budou nacvicovat, ale nedala jsem to na venek znat, takze : Byli super!! ve staji plne jecicich a hopsajicich deti se nechali cistit, nedelali vylomeniny a nezne se nataceli (hlavne Hvězdice) dětem pod čisticí nastroje.)) a pak, kdyz se nam konecne podarilo dopnout madla, ehm, bez deky, uf, konici jedni zazivni), tak hezky slapali hodinu pro mrnata na zadech.)) Hvezda sice trosku oslila, ale pomoh klacek v ruce(ne nebijeme ji), ktery se mi v prubehu produkce trikrat zlomil a musel byt nahrazen az jsem ho nakonec nepotrebovala a nescetnekrat jsem pobidla dite na zadech misto kobyly, ale slo to krasne, pak uz madam slapala i docela svizne, misto loudani a dobihani Matyho))

takze me ti nasi usouni zase velmi prijemne prekvapili, jak jsou kinderfriendly a jak je s nima fajn))) a ted se zas budou ctrnact dni "nudit" na pastve, jedem na dovolenou))

a kopim si zly nastroj! tusirku! ta se nelame)))
    CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    NYEMI: holuba?????????? lol

(ale já mám co říkat, synek teď adoptoval zlaté rybky, které někdo hodil Nedovi do nádrže na vodu :-))
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    NYEMI: boze!
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    ANABEL_LEE: Hej, kocour uz je v cajku, ale lecim holuba xD Musim mu tyden pichat atb!
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    NYEMI: proste hrebec no, zni to nunu :) snad zrealizujem vylet hergot, sme desne byzy furt!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam