NYEMI: myslíš jako, že jsem měla po kotníky ve sračkách, s lopatou v ruce, v dešti, dělat selfíčka? :-))... ale možná jsem měla nafilmovat koníška, který prudil, že se mám vykašlat na vodu a jít dělat něco zábavnějšího - třeba ho pustit z paddocku na travičku
- jenomže, když jsem to před tím udělala, tak šel prudit Ace.... loni měli paddocky vedle sebe a musela jsem jim tam natáhnout ohradník, protože 150cm sedmnáctiletý Ned strkal vyzývavě hlavu Aceovi (šestiletý plňas, cca 165 - 170cm) do paddocku a tento ho kousal... tak letos mají paddocky jinde, ale Ned Ace při špacíru po stájích objevil a začal se mu cpát do okna přístřešku a děsně si nadávali - a když jsem Neda odehnala, tak šel provokovat Toopera - ta potvora je v kohoutku vyšší než já (170+), nějaká směska možná s clydesdalem či čím.... jako když už Ned musí někoho šikanovat, proč si vybírá mladé VELKÉ koně, kteří mu dají přes držku?
(na druhou stranu, před dvěma dny jsem ho našla, jak žere Jackovi snídani... chudák Jack stál v koutě přístřešku a stydlivě si ukrádal svého sena, zatímco Ned měl hlavu skrz hrazení u něj a vesele se cpal... jsem se musela jít pak Jackovi omluvit s pamlskama, bylo mi ho líto)
No prostě ve stájích bohužel, toho svého blbce pouštět nemůžu...