• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PESKoně a přirozená komunikace a vselijaka dalsi zvirena
    PES
    PES --- ---
    Koníček má v břiše hodinky ;-) když přijdu a je před 17h, tak je volba jasná - jde se na procházku a na zelené... ale v 17h +/- 5 minut přijde koníček požádat (či upozornit), že by se mělo otevřít výdejní okénko (tedy dveře) a je čas podávat večeři :-)

A v tu chvíli je to ten nejdokonalejší a nejhodnější koníček, se kterým by se daly snad i vyhrávat závody práce ve volnosti, když reaguje i na mrknutí okem...
    VAMPY
    VAMPY --- ---
    Cirou nahodou, hledam “drobnejsi” pomoc... nejste tu nekdo ve skupine na fb “chov hospodarskych zvirat new”? Pokud jo, napiste mi do posty pls :)
    PES
    PES --- ---
    Koníček se za péči, kdy byl zbaven p pláštěnky hned co po ránu skončil déšť, odvděčil tak, že se v blátě zválel jak čuně...
    ... jenže on nejspíš tuší, že ho někdo zase před pláštěnku vyčistí.

PES
    PES --- ---
    NYEMI: A to "vybrání" se má vykládat jako pocta či urážka? ;-)))
    VAMPY
    VAMPY --- ---
    NYEMI: Tygri koule rikas :D
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    VAMPY: Jak jsem na prvni dobrou nevidela, na ktery Psovbo video reagujes, myslela jsem, ze je to na to posledni :)))
    VAMPY
    VAMPY --- ---
    PES: To vypada jako neco, co by stalo za to videt (po dlouhe dobe)
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    PES: Lol :D No, nastesti Normen je fully consensual, uprimne jakykoliv kontakt s jeho genitaliema vita, pac je tam jako kazdej kun dostipanej. Jinak fotka vznikla jako reakce na to, ze mi nejakej laik nekde rikal, jak jak kone strasne kopou a jsou nebezpecny, tak jsem mu svym osobitym vyjadrenim poslala dukaz, ze tomu tak neni. A teda ta fotka je strasne vtipna, tak s ni ted oblazuju vybrany jedince. Radujte se, byli jste vybrani!
    PES
    PES --- ---
    Nu, dnes večer dostane Vobluďák pláštěnku, včera se ptali, zda v sobotu přijedu a obleču ho anebo zda to mají naordinovat službě... Prý se minulou neděli docela klepal zimou, i když se mohl schovat v přístřešku (nebyl jediný, déšť a vítr tehdy rozklepali i některé podstatně mladší koně)...
    PES
    PES --- ---
    CHEVALIER: Aby to pak nepokračovalo nějak takto?
    Turistka chytla tygra za genitálie, aby si udělala co nejlepší selfie - Novinky.cz
    https://www.novinky.cz/...istka-chytla-tygra-za-genitalie-aby-si-udelala-co-nejlepsi-selfie-40335389
    CHEVALIER
    CHEVALIER --- ---
    NYEMI: no to mně jen tak trochu ujelo já bych to dál nerozváděl...
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    CHEVALIER: To je nejaka strasne znama replika?
    CHEVALIER
    CHEVALIER --- ---
    NYEMI: ...Kateřino...??
    PES
    PES --- ---
    Herci v sedle. Bratři Krausovi projedou Českem na koňském hřbetu - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/...raus-ondrej-kraus-kone-ceskem-na-konskem-hrbetu.A200902_568579_filmvideo_spm
    PES
    PES --- ---
    Dnes se tedy mazlík bál, abych ho náhodou nenechal jen ve výběhu... dokud jsem ho čistil a pak ještě oškrábal náznaky hniloby, tak byl v klidu, že jsem ještě rychle seškrábl přístřešek, také v klidu, ale že bych mohl náhodou už odejít a NEvzít ho alespoň na chvíli ven - to by byla katastrofa (pro něj, samozřejmě)...
    ...koníček neustále hlídal kam jdu a když měl pocit, že bych mohl odejít, tak se hned přidal, popř. i naznačil jak by přece hodný koníček měl jít ven. A potom na volno jako stín šel způsobně u ruky, prostě jako nejhodnější, nejmilejší ;-)
    PES
    PES --- ---
    Škoda, že na Haciendě nemám příhodné podmínky na umístění něčeho takového - má to vyřešeno automatický přepad (viz. nahoře obrácená odbočka), aktuální hladina by se případně dala měřit buď doplněním paralelního vodočtu anebo elektronicky tlakovým senzorem umístěným u dna spodní nádrže (např. na výstupní trubce před kohoutkem).
    Ještě by to chtělo asi doladit lepší přístupnost pro vnitřní čištění usazenin (možná zezadu nějaký větší odšroubovatelný přístup), ale jinak super (nezabírá tolik místa do plochy a navíc poskytuje slušný tlak do rozvodů na to pak dole napojených...

PES
    PES --- ---
    NYEMI: Intimity a program pro dospělé až po 22h :-)))
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    Taky mam fotku kone!

PES
    PES --- ---
    CHEVALIER: No to snad ne...
    CHEVALIER
    CHEVALIER --- ---
    PES: ...Vobluďák je Tvoje rodina...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam