Dneska mame za sebou druhy letosni masopust a je to parada. Na prvnim jsem se podle planu zcela absurdne ozrala tak, ze si nepamatuju z cesty domu nic, probrala jsem se az u vrat, zvladla odstrojit kone a zeblejt se pred verandou. Jsem si pomerne jista, ze bez Normena bych se domu nedostala. Ale teda nez jsem na nej nasedla, normalne jsem zvladla na sebe i na nej narvat reflexni vesty a sevtlo na ocas! No a celej druhej druhej den jsem lezela a zrala paraleny a snazila se uzdravit.
Takze dneska jsem si nedala ani kapku alkoholu, bo je mi jeste porad spatne, kdyz si na to vzpomenu :D Zato jsme s Normenem prolezli kazdej dvorek, povozili haldu deti, kun celkove milionovej, nejaky strasaci, kde zneklidnel, byli, ale nic excesivniho, vsechno se zvladlo na vybornou, za zachovani bezpecnosti vsech zucastnenych. Nejhezci vzpominku mam na situaci, kdyz jsme vlezli na jeden dvorek s pohostenim, byla tam trava, tak se kun pasl, nacez se vedle nej prihrnula kapela obsahujici basu, trumpetu, akordeon a buben a spustila. Taky pres sto lidi s kocarkama, detickama, hastrosi v maskach a vubec krepcici dav. A bylo to krasny, kun tam stal, pasl se, vicemene telo na telo s lidmama, ja mela piticko a buchticku, a vsechno bylo krasne! A ja si to samozrejme nevyfotila :(