ZORB: Tak daleko od Prahy jsem nikdy nehledal, tuhle lokalitu moc neznám, protože jsem měl požadavek, aby se dalo jezdit na kole do Prahy a tímto směrem je Praha na kole nedosažitelná díky přetíženejm silnicím navíc na denní dojíždění dost daleko. Ale dost super lokalita pro někoho kde není závislej na denním dojíždění. Na to tam jednou za tejden předat projekt, nebo absolvovat povinnou poradu je to super lokalita, protože tím že tam není práce je tam obecně velmi levno a dá se koupit i tak velkej pozemek v žádané lokalitě. Což je u nás astronomická investice.
Po pravdě za sebe bych už nikdy nešel do starého domu, to by musel bejt jeden z tisíce (a ty se moc neprodávaj). Původně jsem chtěl taky koupit něco staršího na rekonstrukci, ale s přibývajícími znalostmi v oblasti stavebnictví jsem od toho upustil, protože to je opravdu velká práce časově i finančně velmi náročná a nikdy by to nebylo ono.
Když má ale člověk štěstí, má možnost sehnat takovej domek, kde není problém s nedostatečnou nebo úplně chybějící vodorovnou hydroizolací, tak je to pak věčná stavba a hlavně většinou to má spousta prostoru pro dílnu a pod. A taky vzrostlé stromy které jsou k nezaplacení. To v satelitu nikdy nebude.