RAHANUR: Pokud jsi na rovině tak ten zemní výměník se v kombinaci s rekuperací co nemá problémy se zamrzáním moc nehodí. Ve svahu je to něco jiného. Předpokládám že tvůj !hrad" je na rovině, takže se tím nijak netrap.
Kotel 13k/1k5 do místnosti je fakt to nej co jsem viděl. Většinou se pod 2k do místnosti nedostaneš...
Kolik stojí konkrétně tenhle kousek a co se s tou firmou stalo?
Já jsem hodně racionálně založen, takže takové to stěny musí dýchat, okno musí mít mikroventilaci a pod je pro mě k smíchu. Stejně tak "že zhoršuje stav žílního systému. To je zhoršuje křečové žíly." to je pěkný pro článek do Blesku, ale je k tomu nějaké opodstatnění? Potvrzené důvěryhodnou studií, nebo alespoň nějakým racionálním vysvětlením?
Východní medicíny a filozofie si vážím, ale Feng Šuej je pro mě prostě jen prostředkem jak z lidí vytáhnout peníze, nemůžu si pomoct. Buď to jsou zásady obecně známé věci co není třeba nikomu vysvětlovat a nebo to jsou v mých očích nesmysly. Nechci ti brát to v co jsi přesvědčená, jen by mě zajímalo jestli jsou nějaké jasné konkrétní opodstatnění těchto zásad, budu rád za věcnou diskusi. Prostě hledám něco o co by se ta teorie mohla opírat. V každém případě je dokázáno, že podlaha by měla být nejteplejším místem a nahoru směrem k hlavě by teplota měla mírně klesat. Že teplo od nohou způsobuje křečové žíly? to asi opodstatnění nemá.