Zdar a silu! Koukam se nudite, tak postnu par dotazu:
1. Mam cast domu, tu nejstarsi, roubenou. Kdyz k tomu z jizni strany pristavim zimni zahradu, primarne abych to co mozna nejvice oteplil v zime, jak se to bude s tim roubenim snaset? Nekdo rika "NENENE, to ti shnije a v lete se tam upeces", nekdo zase "JOJOJO, je to super napad, co tam budes pestovat?" Tak vam nevim, zase co hlava, to nazor.
2. Vzhledem k tomu, ze nemam desetitisice na zimni zahradu kov-drevo-sklo na klic, budu to asi stavet ze starych oken. Nejen ze to bude mit urcite kouzlo, ale dost usetrim. Mam ale strachy o kondenzaci vlhkosti, aby mi to tam neplesnivelo, coz asi ve vysledku bude..:(
3. Strechu - nevim jak vypocitat naky ty snezny pocty, tak jsem se rozhodl pozadat kamarada, co stavi pergoly, o radu. Melo by to byt stejne ne? Pouziva takovej ten dutej plast, makrolon se to tusim jmenuje.. Jsou to Stredni Cechy, tam moc nesnezi, ikdyz letos bylo i 23 cm..najednou..
4. Zastineni - myslel jsem na nejakou ronoz, co bych kdyz bude vedro skasal, a kdyz bude zima zase vykasal, ale kdyz vidim, jak vypada rakos na balkone po dvou letech, tak jak bude vypadat naka rohoz z podobneho materialu na strese? Jeste me napadl stipany bambus, to by mohlo vydrzet vic a stinit dobre, ne?
Dekuji pekne za pripadnou diskuzi