KAJJAK: Škoda myslel jsem že už nějakou zkušenost máš. Mám teď možnost stavět takovej projekt, kde by se mi to hodilo.
Konrétnější bejt můžu, ale to je na dlouho, protože toho je opravdu hodně. Ale ber to tak že můj úhel pohledu pro tebe nemusí být směrodatný.
Zabejvám se hlavně tím aby prostor byr dobře využitý. Proto tam jsou z mého pohledu velká špatně využitelná místa.
Dále je mojí prioritou cena stavby a tam je z mého pohledu mnoho zbytečných míst, které jsou udělat mnohem efektivněji. Nebo jde naopak za stejné náklady udělat něco navíc. Například ty koupelny a pod. na papíře to vypadá pěkně, ale realita bude z mého pohledu neúčelná. Čím a jak budeš přesně ohřívat TUV? JAk budeš topit?
Třetí mojí prioritou je, aby náklady na bydlení byli co nejmenší a to je zde asi problém a to nemluvím o energetické náročnosti na vytápění a chlazení, ke kterým nemám dostatek informací. Nicméně základní postavení vůči slunci je v mých očích krajně nevhodné.
Osobně bych to překopal všechno, ale k tomu, aby se tak stalo potřebuji mnohem více informací a vidět v reálu pozemek. Takové věci jsou dost mimo tohle vlákno. Protože i kdybych to chtěl vymyslet sebelevněji do milionu se určitě nedostanu.
Velké domy mě neberou, ale zaujalo mě jeho využití, které se mi libí i z hlediska ekonomické návratnosti. Tohle je spíš asi na nějakou osobní konzultaci a ne to řešit přes net. Pokud jsi z nějaké rozumné vzdálenosti můžeme se domluvit.