NYKRUK: No nemyslel jsem tím běžné auto z rukou spíše jako auto co řeší odvoz i jeřáb v jednom. Ale dík tohle pomohlo. Já se v autech a téhle technice vůbec nevyznám
Pokud za to dám cca několik tisíc, Třeba dopravu na 50km s použitím jeřábu za deset tisíc, tak je to v celku v pohodě. Vidím to tak na max 10m do dálky 6m do výšky a do pěti tun se to musí vejít i kdyby nechtělo. Vidím to tak na 4.
S tím to postavit ze šesti dílů nemohu souhlasit, protože to si nedokážu představit udělat tak, aby se pak nemuseli draze vyřešit spoje, tedy podlahové krytiny a podobně. To by jsi řešil jak?
Stejně tak oka v horní části. To by jsi musel svařit/sešroubovat těžkou ocelovou k-ci, která bude přesahovat obvod a tedy díky ní budu muset tu stavbu udělat reálně užší třeba i o několik decimetrů! A to je pro mě naprosto nepřijatelné. Skladba zdi bude mít min 25cm, jinak se to nedá dost dobře zaizolovat. Priorita pro mě musí být ekologický provoz a to se vylučuje s topení dřevem. Proto pro mě nepřichází rozměr 2,55m.
Do 3,2m je to jen o tom to nahlásit ne? Za to se snad nic neplatí, nebo ano?