Nevim, vyrostl jsem na boombapu a prvních cz věcech, nebrečel jsem nad crunkem, hyphy ani nad grimem, žeru přesah do dalších stylů (dancehall, dubstep, dnb,...), posun mě vždycky bavil. Většinou totiž ten posun s sebou nesl něco svěžího, novýho a zajímavýho. V trapu to prostě nějak nevidím a upřímně nechápu, že to tam někdo starší, dejme tomu šestnácti let, vidí. Fakt je ten, že jsem tomu přestal věnovat pozornost (co se týče psaní webu, pěti konzertů týdně a urputnýho poslechu) někdy kolem 2006, když se tady strhnul obří boom kolem Superz a mě strašně začli srát lidi, co věděli úplný hovno, ale tvářili se jak real niggaz z Bronxu. Svoje favority mám samozřejmě dodnes, ale prostě když jsem viděl to níže popsaný, tak se to ve mně nějak vzedmulo a muselo to ven, páč některý ty věci jsou fakt k smíchu nebo dokonce k pláči. Jestli je tohle vývoj nebo progres nebo jak tomu chcete říkat, tak za deset let si nejdřív správnej rapák bude muset useknout péro a nalepit si ho na čelo hovnem svojí mámy.
Každopádně, budu se opakovat, je pravda, že na moje invalidní názory asi není nikdo zvědavej. Asi jsem měl hold slabší chvilku. Tak se omlouvám za své výlevy a poroučím se ;-)