• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATTCZ/SK hiphop, rap a trap
    o českym a slovenskym hiphopu, rapu, trapu a grimu, hlavně novinky, ale i starší oblíbené kousky... diskuze o scéně ;) lehký přesah do reggae povolen
    všechny ostatní země sem: [ HIP-HOP :: městská subkultura - malujeme, rapujeme, scratchujeme, breakujeme, stahujeme! ]

pokud chcete vložit info o nějakém koncertu nebo party, vložte do prvního řádku slovo AKCE, pro snadnější filtrování..
    rozbalit záhlaví
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    EATHAT: OT Teď jsem se o tom bavil s jedním nejmenovaným frontmanem. Prý ty "vyboostované" THC modely nemají skoro žádné CBD, které je potřeba. Proto si to řežou vysokoprocentním CBD, něco jako inhibitor.
    Jako je fakt, že dříve ty vzorky bývaly vyváženější.
    SMELLYDICKHEAD
    SMELLYDICKHEAD --- ---
    EATHAT: No jinej smysl než se za volantem smát a vyfukovat chlupatcům pobíhajíc zmateně kolem auta s negativním testem do ksichtu v tom nevidím, ale zas kdo by s nima chtěl zbytečně půl hodiny něco řešit...
    EATHAT
    EATHAT --- ---
    LACIF:
    MATT:
    KEIKIN:
    tsikraso resil jsem to ted...delal jsem identintu jednomu cbd brandu tak jsem se na to ptal majitelu ze mi to jako nejak cely nedochazi...no a prej existuje velka skupina lidi co chteji kourit ale nechtej mit raus. ze jako i socializace pobalime tohle tamhle nazdar kamo...a pak muzes prej ridit:) no nevim...nova doba woe decaff kafe proste :D
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    Aha, tak to chápu. Já obecně nerad míchám. Hulit CBD imho nedává smysl. Ale kapky a jiné produkty, proč ne.
    MATT
    MATT --- ---
    KEIKIN: u Sinaie byl typek, co rikal ze si tim řeže normální skanky. Ja si myslim, ze cilovka jsou turisti a pubertaci, jinak nevim, jsem oldskooler na thc..
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    LACIF: ne, já to myslel tak, k čemu je ti surové CBD...co s tím ?
    LACIF
    LACIF --- ---
    KEIKIN: proc bych si mel kupovat CBD, kdyz je na trhu THC?...
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    N_I: mám to s řekne jak matt. Líbí se mi až Prozium.
    N_I
    N_I --- ---
    POHODAVOLE: jako že tě to baví? já tomu dlouho nemohl přijít na špetku chutě...ted mi pár barů jedlo v hlavě fest....tedy
    MATT
    MATT --- ---
    POHODAVOLE: presne, sergeiovi se muzu jedine smat :))
    POHODAVOLE: me Prozium prislo jako jeho prvni dobry cely album, predtim jsem si vytahoval jen par tracku.
    POHODAVOLE: :)) ale jo, driv jsem nedaval ani autotune,,,
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    N_I: tyvle tak s yzem to mám po posledním albu stejně.
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    HAVANA: ten je i na mě moc..
    N_I
    N_I --- ---
    MRKEVREDKEV: neřeším, pojdme dalej glebovo..:)

/ jen proste prijit na stage a rict ze mam malyho ptaka mi prijde takovy nerapersky..coz mi z toho leze:) / :))))

trapne vtipny to pro me neni..ale snazim se taky samo posouvat svy limity...ted uz treba v hlave jedu ze me mam designer brka kery mi prodal designer dealer a to sem pred par rokama uz zvracel..:)
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    POHODAVOLE: Tady vzniká takovyho bizaru, že pak člověku i barracuda přijde sjízdnej
    MATT
    MATT --- ---
    HAVANA: jj, zacinal grimem, ale ted i zpomalil.. i kdyz kudrnatyho asi myslis Rooka

z posledni doby treba:

Pain - Každej (Official Video)
    https://www.youtube.com/watch?v=oubLFOU8Dlo

Pain ft. Strýc Nory - Nemám čas RMX (prod. Kanabo) // street video
    https://www.youtube.com/watch?v=fbYOLXWmDds

Pain ft. Idea - Distanc (prod. Idea) // Official Video
    https://www.youtube.com/watch?v=t4U58ONIhbg
    MATT
    MATT --- ---
    MRKEVREDKEV: on kdyz zacinal, tak si rikal Malej Zmrd

Malej Zmrd - Každej kdo mě zná ví // Holub Video
    https://www.youtube.com/watch?v=dKNc-F23Sy4
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    MATT: musi to byt nutne jen snizovani pozadavku na kvalitu? U sebe tomu rikam vetsi otevrenost :D
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Pain je takové ten kudrnatej co jede do UK podkladů?
    MRKEVREDKEV
    MRKEVREDKEV --- ---
    N_I: tak on je malej a trochu asi taky čůrák ¯\_(ツ)_/¯ ale jasně, chápu, neni to prostě tvůj double cup leanu.
    N_I
    N_I --- ---
    MRKEVREDKEV: dal sem ted druhej a tam dává že přišel malej čůrák na stage..a já si říkám kerej raper nahodí sám o sobě že je malej čůrák...a nějak se mi to spojilo...vadí mi ale i jeho frazovani, spodky cely nejak...
    MRKEVREDKEV
    MRKEVREDKEV --- ---
    N_I: s tim Painem to máš imho tak, že sis poslechl jeden track, ten se ti nelíbil a tak sis zafixoval, že dokola jen rapuje něco o čůrácích z Prahy. zkus si poslechnout celý album, možná budeš překvapen a nalezneš i obsah a názory. čůráci z Phy jsou jeden z jeho nejslabších tracků, pravidelně to skipuju.
    MATT
    MATT --- ---
    N_I: tak dlouho koukas na sracky, az ti tvarovane lejno prijde jak zazrak tvorby? ;) mam pocit, ze na sobe pozoruju snizovani pozadavku na kvalitu. u tohodle posledniho maniaka me bavi, ze komentuje aktualni deni. obecne mi v rapu refreny prijdou nadbytecny, ale verim ze na koncertech fungujou dobre. a takovy ty tracky jen o jedny vete... ?! ted me napadlo, ze to urcite vzniklo ze simpsnu, neco opakujes tak dlouho, az to zacne bejt trapne vtipny ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam