Klouzalo to vzhledem ke krátké metráži trochu po povrchu a byl to takový rychlopřehled, který se v obou případech trochu opakoval, ale vidět některé interprety mluvit bylo k nezaplacení, člověk si udělá trošičku přehled, kdo se jak chová, kdo je přemýšlivější, kdo je pokornější, kdo je stydlivej, kdo je namachrovanej atp. Třeba Indy mi přišel (i v různých rozhovorech) strašně slušnej a sympatickej, jako veterán scény, co je nad věcí, Calin takovej roztomile zakřiknutej, Vladimir 518 se má klasicky hrozně rád, Cashanova se svým neustálým "vole" nepůsobil zrovna jako velkej lumen, Smack jako kdyby došel nějakýho osvícení, James Cole téměř filozofickým poetou, Hugo Toxxx přes svou image spratka a největšího frajera pod sluncem fakt neumí bowling, ani z něj nepadají velké rozumy, Kato sympaťák, Sergei nesympaťák, Ektor si protiřečí, Viktor Sheen jako kdyby se neuměl se svou roli nejposlouchanějšího interpreta nějak popasovat atd. atd. Je to zajímavý vhled na lidi bez té jejich masky (pózy?) rappera.
Já jsem třeba jednou takhle přestal poslouchat PTK (i díky tomuhle auditku), protože tu s ním byla nějaká videa a já zjistil, že je úplně vylízanej...