SMELLYDICKHEAD: me jeho alba zkratili nejednu noční, často jsem to vzal tematicky a trochu se povzbudil :D na ds9 mam nejradsi asi nejdu spat, to je proste skvely kombo instra, textu a toho jak pracuje s hlasem. kdyz pak prestal smazit, rikal jsem si, ze ne ze by nemel talent, ale nema zdroj real barů, pak vyslo tankuju, rikal jsem si a do píči, ale zároveň jsem cenil, jakej má swag a jak moc je ten track nasaklej trapem. pak vydal ben aflex, kde to naopak stocil do uk rapove vetve, a to ja můžu. každopádně tomu "kazdej den novej track" jsem uvěřit nemohl. pak dlouho nic, tak jsem si říkal že už je to zabitý. po setkání bylo ale vidět, že furt vládne slovem i hlasem. ale ted si teda nejsem jistej jestli to dotahne, je to uz dlouho. debilní kazma da 60k debilnimu tylerovi, kterej by bez pika nikdy nic nenapsal a vydal jedinej track kterej mi prijde prijatelnej. mel je dostat haades.
jinak syn ma tohle v oblibe, kdyz vysel první singl stanley kuffenheim, hned si osvojil 'je libo flow studenou jak pivo'
stesti ze nepochytil nic z icy elovych baru, a ne ze by k tomu nemel tunu příležitostí :D