BRKODLAK: Jasný, ale to mě na těhlech interpretech bere, že tě do toho vtáhnou, daj si ten půlgram za tebe a ty to vstrebaváš skrz uši, takhle to aspoň cejtim já. (Jako jasně, neposlechnu si Durdena, Protivu nebo Haadese a nesvítím po poslechu jednoho alba tři dny, ale ten momentální vibe při poslechu mi minimálně jednou za čas nahodí husí kůži a pocit zimy a horka…) takhle to aspoň působí na mě.
Např tuhle mám celkem v oblibě
Stream Tyler Durden - Happy in 2018 (Prod. Vizcor) by MladýLeopard | Listen online for free on SoundCloudhttps://soundcloud.app.goo.gl/EZnUtqo3ffsRer849Vlastně po tom co si všichni mysleli, že David Štilip is dead, se na chvíli vyléčil, začal makat a žít ‘normie life’ a i když už tam není ta metatoxicita, je to pořád real (páč bejt real je co??) výpovědní hodnota do určitýho smyslu. I když už je na něm ta chemie rozpatlaná po mozku hodně cejtit, tady ve 2018 byl naposled asi při smyslech než do toho zase spadnul… Ale je pravda, že tohle je pro mě jako posluchače a pozorovatele jeho života spíš jen emoční zadostiučinění a naděje, že bude dobrej. Rap a flow už je hodně poznamenaná, ale asi to jsou poslední dochovaný tracky kdy byl ještě schopnej vyplodit smysluplnou větu a už jen neřvat HOE HOE BALENCIAGA NA NOHOU