ale poslechnul jsem konecne ten expansion jamese cola a album fobia kida a oboje fajn.
fobia kid prekvapil tim dost disko natucem. pripominalo mi to chvilkama letne hity od ega. radio positive shit. s tim teda ze fobikovy texty nejsou radio friendly. v pameti mi zustala hlavne konec pisne o sporadanem zivote. koncept alba asi mohl byt vyuzit lepe, ale latky jsou nizke, aspon ze neco vydal a nesesel z cesty.
nove album od malyho zmrda Paina jsem poslechl jen jednou, mi to dycky nak tak unavi rekneme jednak tou nedokonalou produkci, kterou mam trochu spojenou s grimem atp, kde proste o ten hudebni podklad jde vzdy az v posledni rade. textove stale totez, tezko zazlivat. prijemne prekvapily nejake liquid/soulful dnb tracky, jakkoliv produkce nic moc tak v cesku zatim smer naprosto nevydolovany a pritom nosny a umoznujici specifickou lyriku posmutneleho typu. kolem a kolem talent stale neotesany a nevyhraneny, az bude chtit tak vyda neco profilacniho.
expansion pack jamese cola je radost pro usi stran produkce. a stran nekterych jamesovych rapovych/vokalnich/prizvukovych vychytavek. nijak vyrazne vsak v pameti neulpi. ale co, i tak je to dustojnejsi, doudelanejsi a vim-co-chci-sdelit nez naprosta vetsina zbytku. mohlo to byt EP, takle to bylo 1.5 k poslednimu LP, jen at prsi dal.
dulezite je videt to porovnani co kdo vydal a prinesl po tricitce a zde je to jako pest na oko.
namisto oslneni sama sebou (psh, w518 idiot a ultra) zustava nadhled a pozorovaci talent s excelentnim jazykem.
dodatecne props Hugu Toxxovi a Jamesi Coleovi za zasazeni se o to aby byl slyset zensky rap.